Στο χέρι της ΑΕΚ ο Λούντζης

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε μία διαρκή αναζήτηση Ελλήνων παικτών που μπορούν να προσφέρουν στην προσπάθεια της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν.

Ένα από τα ονόματα που έχει ακουστεί και έχει υπάρξει μία πρώτη επαφή είναι αυτό του Μιχάλη Λούντζη.

Πιο συγκεκριμένα, ο 20χρονος γκαρντ είναι ένας από τους αθλητές που ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εξέτασε για να εντάξει στο δυναμικό του, καθώς θέλει να δυναμώσει ακόμα πιο πολύ την περιφέρεια, αφού ο νεαρός αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2».

Το 2014, ο  Παναθηναϊκός είχε αποκτήσει τον Λούντζη και τον παραχώρησε δανεικό σε Τρίκαλα και Λαύριο, ωστόσο η τύχη δεν ήταν με το… μέρος του, αφού τον περασμένο Απρίλιο υπέστη ρήξη χιαστών, που θα τον αφήσει εκτός έως τον Οκτώβριο. Να σημειώσουμε πως από τις 2 Ιουλίου, ο νεαρός άσος κυκλοφορεί ελεύθερος αφού το συμβόλαιο του με τους «πράσινους» ολοκληρώθηκε.

Προφανώς, το ταλέντο του είναι μεγάλο, με την ΑΕΚ να παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του, όπως και κάθε άλλου Έλληνα παίκτη, χωρίς ωστόσο να έχουν υπάρξει κάτι επίσημο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Την ίδια ώρα, οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις παικτών, όπως μεταξύ άλλων είναι και ο Λευτέρης Μποχωρίδης που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X