Καράμπελας ο καλύτερος νέος παίκτης της Basket League

Καράμπελας ο καλύτερος νέος παίκτης της Basket League
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζώης Καράμπελας του Περιστερίου αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης της χρονιάς στην Basket League.

Μετά τις δύο συνεχόμενες… επικρατήσεις του Αντώνη Κόνιαρη, ήταν αυτός που κέρδισε την προτίμηση όσων συμμετείχαν στην ψηφοφορία, αφήνοντας πίσω τόσο τον γκαρντ του ΠΑΟΚ, όσο και τους Γιώργο Παπαγιάννη και Γιάννη Αγραβάνη που ανήκει στην ΑΕΚ.

«Σε μια τιμητική διάκριση σαν και αυτή έχεις την ευκαιρία να επαναφέρεις στην μνήμη σου καταστάσεις και πρόσωπα που σε έφτασαν ως εδώ», σχολίασε ο διεθνής πόιντ γκαρντ, ο οποίος πρόσθεσε πως «σαν φιλμάκι περνάνε μπροστά μου όλα και όλοι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ευκαιρία που μου έδωσε η ομάδα μου το Περιστέρι και κυρίως τον coach Αργυρή Πεδουλακη που με εμπιστεύτηκε».

Τέλος, τόνισε: «Πολλοί λένε ότι είμαι τυχερός, στην ζωή χρειάζεται τύχη όμως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Δουλεύω σκληρά με προσήλωση στον κάθε νέο στόχο. Αυτό το βραβείο με γεμίζει υπευθυνότητα δίνοντας μου κίνητρο για να συνεχίσω να παλεύω».

Το Δελτίο Τύπου του ΕΣΑΚΕ επισημαίνει:

Ο Καράμπελας συγκέντρωσε 14 προτιμήσεις (ποσοστό 53.84%) στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των ομάδων της Basket League, στην οποία δεύτερος ήταν ο Κόνιαρης (4 ψήφοι, 15.38%).

Στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ο 18χρονος γκαρντ του Περιστερίου πήρε 30 ψήφους (66.67%) και τον ακολούθησε ο συμπαίκτης του στους “κυανοκίτρινους” Γιάννης Αγραβάνης (5, 11.11%).

Πρώτος με μεγάλη διαφορά αναδείχθηκε ο Καράμπελας και στην ψηφοφορία του κοινού, στην οποία συγκέντρωσε 361 ψήφους (49.93%). Δεύτερος ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με 61 προτιμήσεις (8.44%).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X