Η ΕΠΟ δεν χρησιμοποιήσε τα χρήματα που έδωσε η UEFA για το στέγαστρο στο Παγκρήτιο

Η ΕΠΟ δεν χρησιμοποιήσε τα χρήματα που έδωσε η UEFA για το στέγαστρο στο Παγκρήτιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ζήτημα του Παγκρητίου Σταδίου τέθηκε στο τραπέζι στην συνάντηση της UEFA με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο αξιωματούχος της UEFA, ενημέρωσε τον Υφυπουργό Αθλητισμού, πως η Ευρωπαίκή Ομοσπονδία είχε διαθέσιμα κι εγκεκριμένα χρήματα προκειμένου αυτά να διατεθούν για την επισκευή στο σκέπαστρο του γηπέδου και να γίνονταν εκεί τα παιχνίδια με Ιταλία κι Αρμενία. Όμως η ΕΠΟ, για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί δεν έκανε ποτέ χρήση του κονδυλίου και το σκέπαστρο δεν επισκευάστηκε.

Το κονδύλι ήταν αποκλειστικά για το συγκεκριμένο έργο και δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αλλού με αποτέλεσμτα τα χρήματα να μπλοκαριστούν. Αυτά όμως υπάρχουν ακόμα και πλέον μένει να δούμε πότε θα χρησιμοποιηθούν ώστε το σκέπαστρο να επισκευαστεί και η Εθνική να αγωνιστεί στην Κρήτη.

Από εκεί και πέρα, δεν έγινε καμία συζήτηση για την διαιτισία, αλλά ούτε και για το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ΕΡΤ. Αυτό που συζητήθηκε είναι τα θέματα της γηπεδικής βίας, αυτό των στημένων αγώνων αλλά και του εκλογικού συστήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X