Ντέλετιτς: «Παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, προσπαθήσαμε να παρουσιάσουμε τη φιλοσοφία του προπονητή»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Σταλ Σταλόβα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Τελευταίο φιλικό για την ΑΕΚ επί πολωνικού εδάφους, με την ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο να αναδεικνύεται ισόπαλη 1-1 με την Σταλ Σταλόβα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Μιλος Ντέλετιτς μίλησε στην κάμερα της NOVA, τονίζοντας πως με τα  συνεχόμενα παιχνίδια θα έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

«Η αντίπαλη ομάδα έπαιξε πολύ δυνατά. Ήρθαμε ισόπαλοι. Προσπαθήσαμε να παρουσιάσουμε τη φιλοσοφία του προπονητή. Με τη δουλειά θα παίζουμε συνεχώς καλύτερα. Προσπαθούμε να βγάλουμε αυτό που κάνουμε, παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και πατάμε την αντίπαλη περιοχή. Με τα συνεχόμενα παιχνίδια θα έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα», ανέφερε αρχικά ο 25χρονος χαφ στο Novasports και στη συνέχεια μίλησε για τον εαυτό του:

«Ο προπονητής ζητάει από τους παίκτες να παίζουμε ψηλότερα για να αφήνουμε χώρο για τους μπακ. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο στο επόμενο διάστημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X