Γκριεζμάν: «Στην Μπαρτσελόνα υπάρχουν νέες προκλήσεις»

Γκριεζμάν: «Στην Μπαρτσελόνα υπάρχουν νέες προκλήσεις»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γάλλος στράικερ αφού έκανε μερικές απολαυστικές κινήσεις με την μπάλα και αρκετά «ποδαράκια», στάθηκε στις προκλήσεις που περιμένει να βιώσει στην Μπαρτσελόνα, παίζοντας μεταξύ άλλων μαζί με τον Λιονέλ Μέσι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ ενθουσιασμένος πρόθυμος να δουλέψω με την ομάδα. Εδώ υπάρχουν νέες προκλήσεις, νέοι στόχοι και ελπίζω να πετύχω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στόχος μου είναι να κερδίσω τα πάντα, Κύπελλο, Πρωτάθλημα και Champions League. Μίλησα με τον Ουμτιτί και με τον Ντεμπελέ με τους οποίους μας δένει φιλία. Θέλω να περάσω καλά μαζί τους. Ήθελα να έρθω εδώ και η οικογένειά μου με ακολούθησε. Μερικές φορές πρέπει να παίρνεις τις ιδανικές αποφάσεις για να παίξεις δίπλα στον Μέσι, που είναι μία ευχαρίστηση. Θέλω να ξέρω πώς είναι να βρίσκεσαι μαζί του κάθε μέρα, σε κάθε προπόνηση. Ηρθα σε ένα υπέροχο club και θέλω να αρχίσω να συνεργάζομαι με τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου, θέλω να διασκεδάσω εκτός γηπέδου και να φέρουμε πολλή χαρά» τόνισε ο Γκριεζμάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X