Ερχονται φορ κι εξτρέμ στο τέλος της εβδομάδας για την ΑΕΚ

Ερχονται φορ κι εξτρέμ στο τέλος της εβδομάδας για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι μεταγραφές του φορ και του εξτρέμ για την ΑΕΚ. Η Ενωση ευελπιστεί πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν κλείσει οι υποθέσεις για τις δύο θέσεις που… καίγεται και όπως όλα δείχνουν αυτό θα συμβεί.

Ως γνωστόν, ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι ο “εκλεκτός” της ΑΕΚ για την επιθετική γραμμή, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν δώσει χρόνο στον Πορτογάλο επιθετικό, προκειμένου να δώσει την τελική του απάντηση. Μάλιστα, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως ο 28χρονος επιθετικός της Νόριτς θα πει το “ναι”, ωστόσο την απόφασή του θα την πάρει μέχρι τις 17 Ιουλίου το αργότερο. Θυμίζουμε πως ο επίσημος λογαριασμός της Ενωσης στο Instagram “ακολούθησε” τον Πορτογάλο φορ, κάτι που μπορεί να σημαίνει… πολλά, αλλά ίσως και τίποτα.

Παράλληλα, έντονη κινητικότητα υπάρχει και για το θέμα του εξτρέμ. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ως γνωστόν σε πρώτο πλάνο τον Ντανιέλε Βέρντε. Παρά την αρνητική τροπή που φαινόταν να πήρε η υπόθεση μετά την άρνηση των μάνατζερ του Ιταλού να επικυρώσουν τη συμφωνία που είχε συνάψει η ΑΕΚ με τη Ρόμα, η Ενωση βρίσκεται πάντα μέσα στο παιχνίδι για τον 23χρονο εξτρέμ. Μάλιστα, τη Δευτέρα θα υπάρξει καθοριστικό ραντεβού ανάμεσα στον παίκτη και τους “τζιαλορόσι”, το οποίο θα ξεδιαλύνει κατά μεγάλο ποσοστό το όλο θέμα.

Στο “κάδρο” της Ενωσης παραμένει πάντα και ο Φεντερίκο Καρτάμπια. Μια υπόθεση πάντως που μόνο εύκολη δεν είναι για τον “Δικέφαλο”, αφού οι απαιτήσεις της Λα Κορούνια για την παραχώρησή του 26χρονου Αργεντινού εξτρέμ είναι ιδιαίτερα υψηλές. Αν τελικά προκριθεί η περίπτωσή του, τότε οι “κιτρινόμαυροι” θα επιδιώξουν να ρίξουν αρκετά το ποσό για την αγορά του.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X