Θέλει Χάντερ στην Κουμπάν ο Μπάνκι

Θέλει Χάντερ στην Κουμπάν ο Μπάνκι
Photo Credits: INTIME

Μαζί του στη Λοκομοτίβ Κουμπάν φέρεται να θέλει τον Βινς Χάντερ ο Λούκα Μπάνκι.

Ο πρώην τεχνικός της “Βασίλισσας” είχε τον Αμερικανό την περασμένη σεζόν στην ΑΕΚ, με τον 24χρονο σέντερ να κάνει την καλύτερή του χρονιά έως τώρα, υπό τις οδηγίες του Ιταλού.

Τα δημοσιεύματα από την Ιταλία που τον θέλουν να είναι μια… ανάσα από την Βίρτους Μπολόνια είναι αρκετά, καθώς προπονητής στην ομάδα είναι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος τον είχε παίκτη στον Παναθηναϊκό το 2016, κι έχει εντυπωσιαστεί από την εξέλιξή του. Την υπόθεση χειρίζεται αποκλειστικά ο τζένεραλ μάνατζερ της Βίρτους και σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα δεν έχει υπάρχει κάποια συμφωνία.

Από την άλλη, ο Χάντερ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ακόμα ευρωπαϊκών ομάδων. Μεταξύ αυτών είναι και η Λοκομοτίβ, της οποίας την τεχνική ηγεσία ανέλαβε πρόσφατα ο Λούκα Μπάνκι. Σύμφωνα με το gazzetta.gr ο 53χρονος κόουτς ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αμερικανού, καθώς τον γνωρίζει πολύ καλά από τη συνεργασία τους στη «Βασίλισσα» και ξέρει τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του. Μπορεί οι πιθανότητες τώρα να μην φαίνεται να είναι με το μέρος της, αλλά η ομάδα του Κουμπάν θα κάνει την προσπάθειά της για να τον ντύσει στα χρώματά της.

Το επεισόδιο που είχαν οι δυο τους προς το φινάλε της σεζόν μονοπώλησε για λίγο το ενδιαφέρον, όμως είναι αποδεκτό κι από τους δύο πως αυτό έγινε πάνω στην ένταση της στιγμής και πως μεταξύ τους υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, όπως είχε διαβεβαιώσει και ο Λούκα Μπάνκι στη συνέντευξή που είχε δώσει στο gazzetta.gr, πριν αναχωρήσει για τη χώρα του με το τέλος της σεζόν.

Ο Ιταλός κόουτς θεωρεί πως ο Αμερικανός, μετά από όσα έδειξε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αξίζει μια ευκαιρία στην ομάδα που θα δημιουργήσει, ενόψει EuroCup, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει αποκλείσει ακόμα το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη «Λόκο».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X