Ο έλεγχος των "νέων" της ΑΕΚ

Εικόνες από το ΑΕΚ-Τρέντσιν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το enwsi.gr βάζει στο μικροσκόπιο, τους συνολικά έξι “νέους” που αγωνίστηκαν στο φιλικό με την Τρεντσίν. Ο Ζεράλδες και ο Αθανασιάδης δεν έπαιξαν καθόλου.

Όγκνιεν Βράνιες: Αυτή την φορά μπήκε στο ματς στο δεύτερο ημίχρονο και είχε ως παρτενέρ τον Σβάρνα και όχι τον Οικονόμου όπως στο πρώτο φιλικό. Στην πρώτη φάση που ενεπλάκη, έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον αντίπαλο και πήρε κίτρινη κάρτα. Όμως ήταν η πρώτη και η τελευταία χαμένη μονομαχία του. Από εκείνο το σημείο και μετά, ήταν θετικός στα αμυντικά του καθήκοντα και κέρδισε όλες τις μονομαχίες από τους αντιπάλους. Προσπάθησε να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού με τα μετόπισθεν, περνώντας μάλιστα και κάποιες καλές μπαλιές.

Παουλίνιο: Μαζί με τον αρχηγό Πέτρο Μάνταλο, ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έβγαλε ολόκληρο 90άλεπτο στο χθεσινό παιχνίδι. Κάτι που είχε να κάνει φυσικά με την απουσία του Μπακάκη. Δεν ξεκίνησε τόσο καλά το ματς και είχε προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι. Ενώ όσες φορές ανέβηκε από την πλευρά του, δεν ήταν ουσιαστικός. Είχε πάντως μεγάλη διάθεση δεν άφηνε φάσεις χωρίς να τις διεκδικεί και να τις κυνηγάει. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοση του με περισσότερα ανεβάσματα από την πλευρά του και μεγαλύτερη συμμετοχή στην επιθετική λειτουργία.

Ανέλ Σαμπανάζοβιτς: Ξεκίνησε αυτή την φορά στην βασική ενδεκάδα, ξανά σε ρόλο επιτελικού μέσου, πίσω από τον σέντερ φορ. Θέση στην οποία είχε παίξει και στο φιλικό με την Γκόρνικ την προηγούμενη Κυριακή. Η αλήθεια είναι πως ο μικρός έδειξε να έχει θέληση, κυνήγησε φάσεις, αλλά έδειξε να βρίσκεται και λίγο έξω από τα νερά του, καθώς η φυσική του θέση είναι εξαροοκτάρι. Δεν πήρε πολλές προσπάθειες πάνω του και αυτές που πήρε, δεν κατάφερε να τις ολοκληρώσει. Πάντως και πάλι υπήρχαν στιγμές που έδειξε πως έχει εξαιρετικά τεχνική κατάρτιση.

Νταβίντ Σιμάο: Ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ στο ματς. Ξεκίνησε ως παρτενέρ του Κρίστιστιτς στις θέσεις των αμυντικών χαφ. Κάτι που ο Καρντόσο δοκίμασε για πρώτη φορά, καθώς στο προηγούμενο ματς ο Πορτογάλος είχε παίξει ως δίδυμο με τον Σιμόες. Αυτή την φορά ο Σιμάο ήταν ήδη πολύ καλύτερος, σε σχέση με την εικόνα που είχε στο πρώτο φιλικό. Ξεκίνησε το ματς χωρίς να βοηθά πολύ στην ανάπτυξη της ομάδας, αλλά βοηθούσε ανασταλτικά. Όσο περνούσε η ώρα όμως, ήταν όλο και καλύτερος και όλο πιο ουσιαστικός. Ανέβασε ωστόσο κατακόρυφα την απόδοση του, όταν στο δεύτερο ημίχρονο ο Καρντόσο του έδωσε έναν ρόλο πιο προωθημένο και πιο ελεύθερο, επί της ουσίας πίσω από τον φορ. Εκεί ο Σιμάο πήρε πολύ περισσότερες πρωτοβουλίες, ενώ συνέχισε να βοηθά σημαντικά και στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας. Επίσης απείλησε και την αντίπαλη εστία μ’ ένα εντυπωσιακό μονοκόμματο σουτ και μάλιστα με το «κακό» του πόδι.

Μίλος Ντέλετιτς: Για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα στο δεξί άκρο της επίθεσης. Για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό έδειξε πως έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και μπορεί να κάνει όμορφα πράγματα με την μπάλα. Για δεύτερο συνεχόμενο είχε πάθος να δείξει και να κάνει το κάτι παραπάνω μέσα στο γήπεδο και αυτό του κόστιζε σε ουσία. Όσες προσπάθειες πήρε πάνω του, που δεν ήταν πολλές, δεν τις ολοκλήρωσε σωστά. Είχε συμμετοχή πάντως στην μεγαλύτερη ευκαιρία που έχασε η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, με το άστοχο εξ επαφής σουτ του Λιβάγια.

Γιώργος Γιακουμάκης: Αυτή την φορά δεν ξεκίνησε στην ενδεκάδα και πήρε μικρό χρόνο συμμετοχής, κυρίως διότι προερχόταν από μικροτραυματισμό μέσα στην εβδομάδα. Πάντως από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο, η ΑΕΚ που ήδη είχε αρχίσει να ζωντανεύει πολύ στην επιθετική της λειτουργία, έγινε ακόμα πιο επιθετική. Έκανε καλές κινήσεις χωρίς την μπάλα, άνοιγε σωστά την επίθεση της ομάδας και έπαιρνε επίσης σωστές θέσεις στην αντίπαλη περιοχή. Πήρε μόνο μια φορά την μπάλα σε θέση για να μπορέσει να εκτελέσει, αλλά τον έκοψε ο επόπτης με οφσαιντ το οποίο ελέγχεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X