Καρντόσο: «Ειμαι χαρούμενος που οι παίκτες προσπαθούν να κάνουν αυτά που δουλεύουμε»

Καρντόσο: «Ειμαι χαρούμενος που οι παίκτες προσπαθούν να κάνουν αυτά που δουλεύουμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Χαρούμενος από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του εμφανίστηκε ο Μιγκέλ Καρντόσο, σε δηλώσεις του μετά την ήττα της ΑΕΚ από την Τρέντσιν με 2-1. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως είναι σημαντικό να εφαρμόζει η ομάδα όσα δουλεύει στις προπονήσεις, ενώ τόνισε πως αν η Ενωση είχε σκοράρει πρώτη, τότε το αποτέλεσμα του αγώνα θα ήταν διαφορετικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός:

«Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή το σημαντικό είναι ότι πρέπει να εφαρμόζουμε όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις και να τσεκάρουμε το επίπεδο κάποιων ποδοσφαιριστών.

Ο αντίπαλος μπήκε δυνατά στο ματς, με πίεση ψηλά από νωρίς, όμως στο υπόλοιπο ματς είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, βρήκαμε ένα γκολ στο τέλος, αλλά το πιο σημαντικό να βλέπουμε αγωνιστικές συμπεριφορές στον αγωνιστικό χώρο.

Στόχος είναι πάντα οι νίκες, ακόμη και στην προετοιμασία, όμως το σημαντικό είναι να κάνουν οι παίκτες αυτά που τους ζητάμε, αυτά που θέλουμε να γίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Φυσικά υπάρχει πάντα και η κούραση, φορτώνουμε τους παίκτες με συνεχείς δυνατές προπονήσεις και είναι δύσκολο.

Αν είχαμε σκοράρει πρώτοι, θα ήταν θετικό και το αποτέλεσμα, επαναλαμβάνω όμως ότι είμαι χαρούμενος γιατί η ομάδα από την αρχή στην προετοιμασία προσπαθεί να κάνει αυτά που δουλεύουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X