Γαλανόπουλος: «Πάμε για το Κύπελλο, δεν μπορεί να... τριτώσει!»

Η ΑΕΚ δίνει απόψε (12/7) το δεύτερο φιλικό επί πολωνικού εδάφους – με την Τρέντσιν (7:00, Novasports2), αλλά ο Μιγκέλ Καρντόσο ακόμα δεν βλέπει την ενίσχυση να καταφτάνει. Ισως μάλιστα σύντομα να ανοίξει ακόμα ένα θέμα, καθώς ο Κώστας Γαλανόπουλος έχει…πέραση στη γερμανική αγορά.

Καλά πληροφορημένες πηγές του “ethnos.gr”, εκτιμούν, ότι αποτελεί απλά θέμα χρόνου η κατάθεση πρότασης στην ΑΕΚ για τον 22χρονο χαφ. Κατά πληροφορίες μάλιστα, υπήρξαν και οι πρώτες διερευνητικές επαφές για να διαπιστωθούν οι απαιτήσεις των “κιτρινόμαυρων”. Το μήνυμα που δόθηκε είναι πως με 2,5 εκατ. Ευρώ, στην ΑΕΚ θα ήταν αρκετά ικανοποιημένοι για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Το θέμα αναμένεται να ανοίξει περισσότερο τις επόμενες μέρες, καθώς το όνομα του Γαλανόπουλου υπάρχει στα γραφεία αρκετών ομάδων του γερμανικού πρωταθλήματος. Αντίθετα, το τελευταίο διάστημα περιορίστηκε η κινητικότητα γύρω από τον Μπάρκα. Αν και ο διεθνής τερματοφύλακας διατηρεί καλό όνομα στην ιταλική αγορά, το θέμα φαίνεται να έχει μείνει στάσιμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X