Yπέγραψε και ανακοινώνεται από την ΑΕΚ ο Κεδέρης!

Yπέγραψε και ανακοινώνεται από την ΑΕΚ ο Κεδέρης!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεταγραφή του Χρήστου Κεδέρη στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ είναι γεγονός!

Η Ένωση τελείωσε τα τελευταία διαδικαστικά με τον Ολυμπιακό, αγοράζοντας τα δικαιώματα του 25χρονου πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.  Ο διεθνής αριστερός εξτρέμ ανήκει πλέον στην ΑΕΚ και αναμένεται εντός της ημέρας να ανακοινωθεί κι επίσημα η απόκτηση του από τους κιτρινόμαυρους.

Να υπενθυμίσουμε πως οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία και το μόνο που περίμεναν ήταν να επιστρέψει ο Σταμάτης Παπασταμάτης από το εξωτερικό για να τελειώσει και τυπικά με τον Ολυμπιακό.

Ο Κεδέρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια και επιθυμούσε πολύ να αγωνιστεί και να ενισχύσει στην Ένωση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως υποστηρίζει  τον «Δικέφαλο» από μικρό παιδί.

Έτσι λοιπόν, η Ένωση τον έκανε δικό της και πλέον θα έχει στη διάθεσή της έναν παίκτη με τεράστια αγάπη για την κιτρινόμαυρη φανέλα, με ποιότητα, αλλά και ταχύτητα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X