Πρόταση της Λίβερπουλ για Ασένσιο

Πρόταση της Λίβερπουλ για Ασένσιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμη να επανέλθει με «ισχυρή» προσφορά για τον μεσοεπιθετικό, Μάρκο Ασένσιο, είναι η Λίβερπουλ, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Οι «κόκκινοι» σχεδιάζουν να καταθέσουν επίσημη πρόταση στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα φτάνει τα 74 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Οι «μερένχες» δεν έχουν σκεφτεί να πουλήσουν τον 23χρονο παίκτη τους, όπως και πέρυσι που είχε ξανά ενδιαφερθεί η Λίβερπουλ, εκτός αν υπάρξει μια πολύ σημαντική προσφορά.

Βέβαια ο Γάλλος προπονητής, Ζινεντίν Ζιντάν, θα δεχόταν την «απομάκρυνση» του Ισπανού μέσου, ο οποίος ήταν από τους σημαντικότερους που είχε, μόνο αν γίνει ανταλλαγή με το Μανέ, για να καλύψει το κενό στο ρόστερ του.

Την σεζόν 2018-19 ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ είχε 44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 6 γκολ και 7 ασίστ.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ σχεδιάζει να φέρει τον παίκτη στο «Άνφιλντ», καταθέτοντας ενδεχομένως ακόμα καλύτερη προσφορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X