Τέλος από Ρόμα ο Βέρντε, οδεύει προς ΑΕΚ

Τέλος από Ρόμα ο Βέρντε, οδεύει προς ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντανιέλε Βέρντε  είναι ο Νο1 στόχος της ΑΕΚ για τα… φτερά της «κιτρινόμαυρης» επίθεσης!

Η ΑΕΚ έχει δύο… τρύπες στο υπάρχον ρόστερ και καίγεται να τις κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Η Ένωση βρίσκεται στο Κιέλτσε της Πολωνίας, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να επιθυμεί να τελειώσει σύντομα η υπόθεση εξτρέμ για την ομάδα.

Διακαής πόθος των «κιτρινόμαυρων» για τα άκρα είναι ο Ντανιέλε Βέρντε, με την υπόθεσή του να έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία. Χθες, από την γειτονική χώρα ανέφεραν πως η ΑΕΚ έχει έρθει σε συμφωνία με τους Ιταλούς, με το deal να είναι στο 1 εκατομμύριο ευρώ για την αγορά του και με τους «τζιαλορόσι» να διατηρούν ωστόσο ποσοστό 30% μεταπώλησης του παίκτη. Η ομάδα του Καρντόσο τα έχει βρει και με τον Ιταλό εξτρέμ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και όπως φαίνεται ο… γάμος των δυο πλευρών δεν αργεί.

Σήμερα, είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της Ρόμα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία ο Ντανιέλε Βέρντε δε θα δώσει το παρών στην προπόνηση των Ρωμαίων, με τον νεαρό εξτρέμ να οδεύει προς την Ελλάδα και την ΑΕΚ. Τα πάντα έχουν δρομολογηθεί (απομένει μόνο το ζήτημα με τους μάνατζερ) και όπως φαίνεται, ο Βέρντε μετά και από αυτή την εξέλιξη δε θα αργήσει να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X