Ραντεβού στην Αθήνα για τον Ολιβέιρα 

Ραντεβού στην Αθήνα για τον Ολιβέιρα 
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός από τις εξελίξεις της υπόθεσης Ντανιέλε Βέρντε, η ΑΕΚ προχωρά και το θέμα του σέντερ φορ, με τον Νέλσον Ολιβέιρα να είναι ξεκάθαρα ο βασικός στόχος των «κιτρινόμαυρων» για την γραμμή κρούσης της ομάδας τη νέα σεζόν.

Ο 27χρονος φορ έκλεισε το κεφάλαιο Νόριτς και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η ΑΕΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, προσφέροντάς του συμβόλαιο με απολαβές που ξεπερνούν μαζί με τα μπόνους το 1 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο. Μια πρόταση που αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη από όσες έχει στα χέρια του ο παίκτης.

Ραντεβού στην Αθήνα για τον Πορτογάλο φορ

Όπως έχετε διαβάσει και στο enwsi.gr, ο 27χρονος άσος δείχνει «ψημένος» με την προοπτική της ΑΕΚ, ωστόσο, η πλευρά του παίκτη επιθυμεί να εξασφαλίσει λίγο χρόνο ακόμα, ώστε να δει ο παίκτης τι άλλες προτάσεις μπορούν να υπάρξουν για εκείνον.

Οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τον Νέλσον Ολιβέιρα βρίσκονται στην τελική ευθεία. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες οι εκπρόσωποι του Πορογάλου φορ βρέθηκαν στην Αθήνα και συζήτησαν κατ’ ιδίαν με ανθρώπους της Ένωσης και το προσεχές διάστημα αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Είτε θετικές, είτε αρνητικές.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X