Αυτή είναι η Γκόρνικ Ζάμπρζε που παίζει σήμερα η ΑΕΚ

Αυτή είναι η Γκόρνικ Ζάμπρζε που παίζει σήμερα η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι δίνει η ΑΕΚ το απόγευμα (18:00) απέναντι στη Γκόρνικ Ζάμπρζε στο Pilkarski Stadion του Κιέλτσε. Ο Μιγκέλ Καρντόσο θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά τους παίκτες του σε συνθήκες αγώνα, μετά από πέντε ημέρες δυνατών προπονήσεων.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν τέσσερα φιλικά προετοιμασίας επί πολωνικού εδάφους, με την πρώτη αντίπαλο να είναι η Γκόρνικ Ζάμπρζε.

Η Γκόρνικ Ζάμπρζε είναι πολωνική ομάδα από το Ζάμπρζε. Πρόκειται για έναν ιστορικό σύλλογο της χώρας, που ιδρύθηκε το 1948 που έχει κερδίσει αρκετούς τίτλους (14 πρωταθλήματα, 6 Κύπελλα) και ήταν η κορυφαία ομάδα του πολωνικού ποδοσφαίρου τη δεκαετία ’60 και ’80.

Ο τελευταίος τίτλος που κατέκτησε η σημερινή αντίπαλος της ΑΕΚ μπορεί να ήταν το 1988, όπου πήρε το τελευταίο της πρωτάθλημα, ωστόσο, προσπαθεί να παραμένει υπολογίσιμη δύναμη στην Ά Πολωνίας. Πέρυσι τερμάτισε στην 12η θέση της λίγκας, έχοντας 7 νίκες, 10 ισοπαλίες και 13 ήττες.

Προπονητής είναι ο 46χρονος πρώην προπονητής της Κορόνα Κιέλτσε, Μάρτιν Μπροτς, ο οποίος κάθεται στον πάγκο της ομάδας από το 2016.

Πιο… ψημένη ομάδα από την ΑΕΚ

Η Γκόρνικ Ζάμπρζε ξεκίνησε την προετοιμασία της στις 18 Ιουνίου και έχει δώσει ήδη 4 φιλικές αναμετρήσεις. Στο πρώτο της φιλικό επικράτησε 2-0 της Κατοβίτσε, στο δεύτερο 2-1 της Καρβινά, στο τρίτο ηττήθηκε 2-1 από την ΑΕΚ Λάρνακας, στο τέταρτο νίκησε 3-0 την AFE και σήμερα ετοιμάζεται για ακόμα ένα τεστ κόντρα στην ΑΕΚ ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα που ξεκινούν στις 20 Ιουλίου.

Το φιλικό κόντρα στην ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο θα είναι ένα δυνατό τεστ για την πολωνική ομάδα και ο Μάρτιν Μπροτς αναμένεται να βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα του, η οποία φέτος έχει ως στόχο να μην επαναλάβει την περσινή της κακή χρονιά στο πρωτάθλημα και να ανέβει ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα του πολωνικού πρωταθλήματος.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X