«Σε προχωρημένες επαφές με τον Καρτάμπια η ΑΕΚ»

«Σε προχωρημένες επαφές με τον Καρτάμπια η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άλλο ένα δημοσίευμα υπήρξε σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Φεντερίκο Καρτάμπια.

Η Ένωση εκτός από τον Ντανιέλε Βέρντε, ο οποίος είναι και ο πρώτος στόχος για τους «κιτρινόμαυρους», φέρεται πως ενδιαφέρεται και για την περίπτωση του 26χρονου εξτρέμ, Φεντερίκο Καρντάμπια.

Πιο συγκεκριμένα η “dxtcampeon.com” έγραφε λεπτομέρειες για τις διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τον Καρτάμπια, αλλά και την ισπανική ομάδα, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν πως πρώτος στόχος της Ενωσης παραμένει ο Ντανιέλε Βέρντε.

Στο δημοσίευμα τονίζεται πως υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό με την Λα Κορούνια. Ωστόσο, επισημαίνεται ότι αυτή η διαφορά είναι τέτοια που μπορεί να καλυφθεί και ο παίκτης να κλείσει –τελικά- στην Ένωση πριν τις 15 Ιουλίου.

«Η ΑΕΚ και ο Καρτάμπια έχουν αρχίσει ήδη συζητήσεις. Ο ελληνικός σύλλογος ξεκαθάρισε στον Αργεντινό ότι θέλει να συνεργαστούν και ο ατζέντης του έχει αρχίσει τις διαπραγματεύσεις. Διαφορά με την Ντεπορτίβο. Η ΑΕΚ έχει έρθει ήδη σ’ επαφή με τους δύο ατζέντηδες του Καρτάμπια.

Αυτή την στιγμή οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία παρά τις απαιτήσεις που έχει η Ντεπορτίβο οι οποίες όμως είναι διαπραγματεύσιμες», αναφέρει και τονίζει ότι η Ντεπόρ κοστολογεί τον παίκτη περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ αλλά η μεταγραφή μπορεί να κλείσει με ένα ποσό της τάξης του 1,2 εκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X