Πως... χάθηκε ο Σουσαέτα -Ολο το παρασκήνιο

Προτάθηκε ο Σουσαέτα στην ΑΕΚ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ, με τον Ντανιέλε Βέρντε να βρίσκεται στην κορυφή της «κιτρινόμαυρης» λίστας. Βεβαίως, η Ένωση εξέταζε και άλλες περιπτώσεις με την «’Ωρα» να αποκαλύπτει την περίπτωση του Μαρκέλ Σουσαέτα!

Η ΑΕΚ πάλεψε την περίπτωση του θρύλου της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ωστόσο όπως ενημέρωσε έπαψε να την απασχολεί η υπόθεση του 31 χρονου εξτρέμ. Ο Σουσαέτα έμεινε ελεύθερος από τους Βάσκους και μετά από πρόταση του ατζέντη του, βρέθηκε στην λίστα της ομάδας του Μιγκέλ Καρντόσο. Ήταν στις αρχές καλοκαιριού, με τον εκπρόσωπο του παίκτη να διευκρινίζει στους «κιτρινόμαυρους» πως ο Σουσαέτα δεν είχε αποφασίσει τη φυγή του από την Ισπανία,  αλλά μπήκαν στη διαδικασία να μαζέψουν προτάσεις από την Ευρώπη, αφού ουσιαστικά μόνο η Οσασούνα είχε δείξει ζεστό ενδιαφέρον από την χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Η «Ένωση» έκανε μεγάλη προσπάθεια για να πετύχει την μεγάλη μεταγραφή, ωστόσο δεν υπήρξε αίσιο τέλος στην υπόθεση του 31χρονου. Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν μια πολύ ικανοποιητική πρόταση για τριετές συμβόλαιο στον Σουσαέτα, με τον Βάσκο εξτρέμ να… ζορίζεται στο θέμα της οικογένειας. Η ΑΕΚ επιστράτευσε όλα τα μέσα, φέρνοντας υπό άκρα μυστικότητα για ένα τριημερο στην Αθήνα όλα τα μέλη της οικογένειας του Σουσαέτα. Ήταν μια κίνηση από την «κιτρινόμαυρη» πλευρά για να γνωρίσουν την πόλη και τις συνθήκες ζωής.

Η πλευρά του Σουσαέτα έμεινε ευχαριστημένη, ωστόσο τελική απάντηση δεν έπαιρνε η ΑΕΚ. Έτσι, η Ένωση έριξε… λευκή πετσέτα, παύοντας να ασχολείται πλέον με την περίπτωση του 31χρονου.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X