Προτάθηκε ο Σουσαέτα στην ΑΕΚ! (VIDEO)

Προτάθηκε ο Σουσαέτα στην ΑΕΚ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε δύο θέσεις… καίγεται η ΑΕΚ . Στη θέση του εξτρέμ και του επιθετικού. Οι άνθρωποι της Ένωσης θέλουν σύντομα να κλείσουν και τις δύο τρύπες στο ρόστερ και ως γνωστόν, στην κορυφή της «κιτρινόμαυρης» λίστας για τα άκρα, βρίσκεται το όνομα του Ντανιέλε Βέρντε.

Πέραν της υπόθεσης του Ιταλού εξτρέμ, στην ΑΕΚ εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις για τα άκρα της «κιτρινόμαυρης» επίθεσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ώρας των Σπορ», στην Ένωση έχει προταθεί και εξετάζεται ο μύθος της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο Μαρκέλ Σουσαέτα! Ο 31χρονος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από τους Βάσκους και μετά από πρόταση μάνατζερ, βρίσκεται στην «κιτρινόμαυρη» λίστα. Φυσικά, πρόκειται για έναν παίκτη που αν αποκτηθεί θα κάνει την διαφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα είναι δεδομένα το μπαμ του καλοκαιριού.

Ο Σουσαέτα έχει περάσει ολόκληρη την ποδοσφαιρική του ζωή στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και μετά από 12 χρόνια έμεινε ελέυθερος από τους Βάσκους, αναζητώντας την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Ο 31χρονος αγωνίζεται κυρίως στη δεξιά πλευρά της επίθεσης και χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δύο πόδια, ενώ ήταν αρχηγός στην ισπανική ομάδα. Συνολικά, με τη φανέλα των Βάσκων κατέγραψε 507 συμμετοχές, έχοντας 56 γκολ και 87 ασίστ. Την σεζόν που μας πέρασε είχε 25 ματς στα πόδια του, με ένα τέρμα και δυο τελικές πάσες.

Φυσικά, η περίπτωση του είναι αρκετά δύσκολη για την ΑΕΚ, ωστόσο βρίσκεται στην «κιτρινόμαυρη» λίστα μαζί με τον Βέρντε. Οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν ενημερωθεί πως ο παίκτης και η οικογένεια του έχουν πρώτη προτεραιότητα την παραμονή στην Ισπανία.

Δείτε τον Σουσαέτα εν δράσει:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X