Ο Βασιλακόπουλος ζήτησε να κατέβουν οι φανέλες των Διαμαντίδη-Σπανούλη από τα "Δύο Αοράκια"!

Ο Βασιλακόπουλος ζήτησε να κατέβουν οι φανέλες των Διαμαντίδη-Σπανούλη από τα "Δύο Αοράκια"!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να κατέβουν οι φανέλες των Δημήτρη Διαμαντίδη και Βασίλη Σπανούλη από τα “Δύο Αοράκια” ζήτησε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος .

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ παρακολουθεί από κοντά το Παγκόσμιο Κύπελλο U19 και τις προσπάθειες της Ελλάδας στη διοργάνωση που φιλοξενείται στην Κρήτη. Κατά την παρουσία του λοιπόν στα “Δύο Αοράκια” για τους αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ζήτησε να αφαιρεθούν από τον διάδρομο του γηπέδου οι φανέλες των δύο παικτών.

Δύο φανέλες που βρίσκονται κρεμασμένες στο ίδιο σημείο εδώ και αρκετά χρόνια. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος εξήγησε πως δεν γίνεται να βρίσκονται στο συγκεκριμένο σημείο, καθότι υπάρχει πάνω διαφήμιση στοιχηματικών εταιρειών.

Κατόπιν συζητήσεων, οι άνθρωποι του γηπέδου αποφάσισαν να κάνουν εν τέλει πράξη την επιθυμία του προέδρου της Ομοσπονδίας, τουλάχιστον για όσο διαρκεί η διοργάνωση. Κι από τη Δευτέρα (8/7), που θα έχουν ολοκληρωθεί όλοι οι αγώνες, οι δύο φανέλες θα επιστρέψουν στην κανονική τους θέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X