Ο Τσιγκρίνσκι, η μεταγραφή στόπερ και ο Τσόσιτς

Προετοιμασία ΑΕΚ στο Κίελτσε: Ημέρα 1η (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι το ξέρουν και οι… πέτρες έχει ευπάθεια στους μυϊκούς τραυματισμούς. Πέρσι έχασε ένα μεγάλο διάστημα αγώνων και φέτος η σεζόν ξεκίνησε με το αριστερό. Μόλις στην τρίτη μέρα παρουσίας στο Κίελτσε, ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός, κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης, ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και αποχώρησε από το πρόγραμμα.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ η κατάστασή του θα εκτιμηθεί προσεχώς, αλλά η ουσία είναι ότι επιβεβαιώνεται απόλυτα το ρεπορτάζ και η ανάλυση που είχαμε κάνει τις προηγούμενες μέρες για την αναγκαιότητα προσθήκης ενός ακόμα στόπερ επιπέδου, προκειμένου να βγει η χρονιά.

Διότι είναι απόλυτα ξεκάθαρο πως με τους Βράνιες, Οικονόμου και Σβάρνα, η ΑΕΚ δε θα καταφέρει να ανταποκριθεί στους αγώνες υψηλών απαιτήσεων με τον Τσιγκρίνσκι να είναι μία μέσα και δύο έξω. Αυτό που μένει να φανεί είναι αν η ΑΕΚ θα προχωρήσει σε μία επιπλέον απόκτηση κεντρικού αμυντικού με εμπειρία, ή αν θα επιλέξει να κάνει μία πιο safe επιλογή αποκτώντας έναν στόπερ πίσω από τους Βράνιες και Οικονόμου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Τσιγκρίνσκι στα τρία χρόνια παρουσίας του στην «Ένωση» μετράει 76 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Έκανε 22 τη σεζόν 2016-2017, 28 την αγωνιστική περίοδο της κατάκτησης του πρωταθλήματος και 26 πέρσι. Μόνο στο πρωτάθλημα έχει 16, 15 και 15 συμμετοχές ανά σεζόν.

Καμία απόφαση προς το παρόν

Το συμβάν είναι πολύ «νωπό» και εννοείται πως δεν υπάρχει καμία απόφαση για άμεση μεταγραφή. Βεβαίως ο Μιγκέλ Καρντόσο στην «πρώτη» της ΑΕΚ είχε αφήσει ανοικτό το «παράθυρο» για μία επιπλέον μεταγραφή και σας είχαμε ενημερώσει πως αυτή η προσθήκη θα αφορά είτε στόπερ είτε ακραίο.

Από τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Τσιγκρίνσκι (ο οποίο συχνά πυκνά νιώθει τον προσαγωγό του σφιχτό και πολλές φορές αποχωρεί ακόμα και προληπτικά) θα εξαρτηθεί και το κατά πόσο θα κριθεί απαραίτητο να γίνει άμεσα κάποια κίνηση…

Όποια απόφαση πάντως και αν παρθεί δε θα σχετίζεται με το μέλλον του Ούρος Τσόσιτς, ο οποίος ψάχνει ομάδα σε Τουρκία, Ιταλία και Σερβία για να συνεχίσει την καριέρα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X