Λυσάνδρου στο Reuters: «Θέλουμε ένα πρωτάθλημα με σασπένς ως το τέλος»

Λυσάνδρου στο Reuters: «Θέλουμε ένα πρωτάθλημα με σασπένς ως το τέλος»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις αλλαγές που έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και σε αυτές που ήδη επιχειρούνται στο πρωτάθλημα αναφέρθηκε ο Μηνάς Λυσάνδρου.

Ο πρόεδρος της Superleague και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ παραχώρησε συνέντευξη στο Reuters για τη νέα δομή του ελληνικού πρωταθλήματος, υπογραμμίζοντας ότι η μείωση των ομάδων από 16 σε 14 δεν θα ήταν από μόνη της αρκετή για την αύξηση του ενδιαφέροντος του κοινού και των χορηγών, κάνοντας σαφές πως θεωρούσε απαραίτητη και την διεξαγωγή των πλει οφ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Θέλουμε ένα πρωτάθλημα που θα διατηρεί το ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία αγωνιστική, μία διοργάνωση που θα είναι ελκυστική τόσο για τους οπαδούς, όσο και για τους χορηγούς»,ανέφερε αρχικά ο Α’ αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

«Ο στόχος είναι να αυξήσουμε το ενδιαφέρον και την αγωνία για το πρωτάθλημα. Περιμένουμε αύξηση του ανταγωνισμού και τα πρόσθετα οφέλη που προκύπτουν από αυτό. Ο αριθμός των θεατών θα πρέπει να αυξηθεί τόσο σε ό,τι αφορά τους μέσους όρους, όσο και στους συνολικούς αριθμούς», πρόσθεσε.

Ενώ συνέχισε λέγοντας πως: 
«Μειώνοντας τις ομάδες σε 14, δεν θα ήταν από μόνο του ικανό να αυξήσει το ενδιαφέρον και να αναβαθμίσει εμπορικά το προϊόν. Η έρευνα που κάναμε μας έδειξε ότι έπρεπε να συνδυαστεί με την είσοδο των πλέι οφ για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το παρελθόν είναι χρήσιμο ως οδηγός για να μας βοηθήσει να αποφύγουμε τα λάθη που έγιναν πριν. Δεν αποτελούν κάποια άγκυρα που θα μας κρατήσει πίσω. Θέλουμε μία επανεκκίνηση. Εντοπίσαμε τα πράγματα που έληξαν ή θα έπρεπε να σταματήσουν κι έχουμε σηματοδοτήσει αυτή τη νέα αρχή». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X