Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Ασαϊντί (VIDEO)

Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Ασαϊντί (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε δύο θέσεις… καίγεται η ΑΕΚ. Στη θέση του εξτρέμ και του επιθετικού. Οι άνθρωποι της Ένωσης θέλουν σύντομα να κλείσουν και τις δύο τρύπες στο ρόστερ και ως γνωστόν, στην κορυφή της «κιτρινόμαυρης» λίστας για τα άκρα, βρίσκεται το όνομα του Ντανιέλε Βέρντε.

Η ΑΕΚ περιμένει την Ρόμα για την περίπτωση του Ιταλού εξτρέμ και σύντομα αναμένονται εξελίξεις γύρω από την περίπτωσή του. Όσο όμως δεν κλειδώνει του Βέρντε, τόσο θα… σκάνε ονόματα και προτάσεις και σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», στην Ένωση έχει προταθεί ο Ουσάμα Ασαϊντί.

Ο Μαροκινός εξτρέμ γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου 1988,  έμεινε ελεύθερος από την Τβέντε και βρίσκεται
σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα περίπτωση, που… ξεπετάχτηκε χάρη στις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Χέρενφεϊν. Ο Μαροκινός έχει αγωνιστεί στην Αγγλία και συγκεκριμένα στην Λίβερπουλ σε 12 αναμετρήσεις, ενώ έχει περάσει και από την Στόουκ.  Τον Γενάρη του 2015 πουλήθηκε με περίπου 7.000.000 ευρώ από την Λίβερπουλ στην Αλ Αχλί απ΄όπου αποχώρησε τον Δεκέμβριο του 2016 για να μετακομίσει στην Τβέντε. Με την ολλανδική ομάδα είχε 29 συμμετοχές, 8 γκολ και 4 ασίστ την σεζόν 2017 – 18, ενώ την περασμένη χρονιά έπαιξε 12 ματς λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Ασαϊντι είχε απασχολήσει την ΑΕΚ και  τον Δεκέμβριο του ΄15, όταν βρισκόταν ο Πογιέτ στον πάγκο.

Δείτε στιγμιότυπα του:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X