Στην ΑΕΚ περιμένουν το στίγμα από Ολιβέιρα

Στην ΑΕΚ περιμένουν το στίγμα από Ολιβέιρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος της  ΑΕΚ για την κορυφή της επίθεσής της. Ο Πορτογάλος φορ  διέψευσε χθες τα σενάρια επαναπατρισμού του και ένταξής του στη Φαμαλισάο, τα οποία μάλιστα τα χαρακτήρισε «Fake news»!

Οι πληροφορίες από το Μέγαρο του Αμαρουσίου ανέφεραν χθες το βράδυ πως δεν υπάρχει καμία ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεση απόκτησης του 28χρονου επιθετικού. Ο Ολιβέιρα ζήτησε λίγες μέρες προθεσμία από τον Μιγκέλ Καρντόσο και την ΑΕΚ και οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» σεβόμενοι την επιθυμία του του έδωσαν το χρονικό περιθώριο των λίγων ημερών που ζήτησε προκειμένου να αποφασίσει ψύχραιμα για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα έχουν το στίγμα του Ολιβέιρα

Ο Πορτογάλος δε θέλει να κάνει λάθος επιλογή, ψάχνει μήπως και βρει κάτι καλύτερο από πλευράς πρωταθλήματος και όχι από οικονομικής άποψης (καθώς η πρόταση της ΑΕΚ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές που ξεπερνάνε το 1 εκατ. ευρώ είναι εξαιρετική) και αν μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν προκύψει κάτι φοβερό, τότε όλα συνηγορούν πως θα ανοίξει ο δρόμος για την απόκτησή του από την ΑΕΚ.

Αυτό μάλιστα που έλεγαν οι ««κιτρινόμαυροι» χθες, είναι πως μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα έχουν το στίγμα του Ολιβέιρα και θα ξέρουν πως να κινηθούν.

Αν αποφασίσει θετικά, τότε όλα θα τρέξουν άμεσα. Αν ζητήσει επιπλέον χρόνο, τότε θα αποφασίσουν στην «Ένωση» μέχρι πότε μπορούν να τον περιμένουν. Αν αποφασίσει αρνητικά, θα αναγκαστούν να στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον τους…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X