Βέρντε, από... ώρα σε ώρα

Βέρντε, από... ώρα σε ώρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αναγκαιότητα απόκτησης εξτρέμ είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική στην ΑΕΚ. Ο Μιγκέλ Καρντόσο επιθυμούσε να έχει στην Πολωνία τους βασικούς του εξτρέμ, αντ’ αυτού όμως έχει πάει μόνο με έναν. Τον Ντέλετιτς, αφού ο Αλμπάνης λόγω τραυματισμού έμεινε στην Αθήνα.

Η υπόθεση του Ντανιέλε Βέρντε είναι αυτή που βρίσκεται εδώ και καιρό στο προσκήνιο. Ο Ιταλός ακραίος της Ρόμα, είναι θετικός στο να έρθει στην «Ένωση», αλλά όπως σας έχουμε ενημερώσει δεν έχει βρεθεί ακόμα η «χρυσή» τομή με την ιταλική ομάδα.

Η Ρόμα ζητά να κάνει υπομονή η ΑΕΚ

Χθεσινά δημοσιεύματα στην γείτονα χώρα ανέφεραν πως η συγκεκριμένη υπόθεση θα τραβήξει. Σύμφωνα μάλιστα με το «Calciomercato», το περιβόητο ραντεβού των εκπροσώπων του Βέρντε με τους ιθύνοντες της Ρόμα θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα!

Οι «τζιαλορόσι» έχουν αρκετά ανοιχτά ζητήματα που αφορούν τον αγωνιστικό και μεταγραφικό τους σχεδιασμό της νέας σεζόν και στην προ ημερών κουβέντα που έκαναν με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» τους ζήτησαν να κάνουν υπομονή μέχρι να ξεκαθαρίσουν κάποια θέματα.

Το ίδιο ρεπορτάζ ανέφερε πως η ομάδα της αιώνιας πόλης θέλει 2,5 εκατ. ευρώ για να πουλήσει τον παίκτη (αν και από το Μαρούσι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν πέσει στα 2, παρότι έχει συμβόλαιο μόλις για μία σεζόν ακόμα. Βεβαίως η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να φτάσει τόσο ψηλά, έχει προσφέρει ένα εκατ. ευρώ και περιμένει.

Έδωσε προθεσμία μέχρι την Κυριακή

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι από την «Ένωση» διέρρεε όλο το προηγούμενο διάστημα ότι η υπόθεση του Βέρντε δεν πρόκειται να γίνει σίριαλ και πως θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις μέχρι την Παρασκευή. Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να γίνεται.

Το πιθανότερο είναι να τραβήξει και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Τουλάχιστον αυτή τη διαβεβαίωση έχουν από τους ανθρώπους που «τρέχουν» τη μεταγραφή και θα δώσουν επιπλέον 48 ώρες. Δεν έχουν όμως άλλα περιθώρια να περιμένουν τον παίκτη και αν μέχρι την Κυριακή (μάξιμουμ) δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση, η ΑΕΚ θα πάει για άλλα…

Ο 23χρονος εξτρέμ το έχουμε γράψει ότι είναι θετικός να έρθει στην ΑΕΚ, την οποία μάλιστα έχει και ως προτεραιότητα παρότι έχει και άλλες προτάσεις στα χέρια του. Ωστόσο έχει μόνο έναν αστερίσκο.

Αυτός αφορά το μέλλον του στη Ρόμα και για αυτό περιμένει να μάθει από τον νέο Τεχνικό Διευθυντή, Τζιανλούκα Πετράκι, αν θα υπολογίζεται από τον Πάουλο Φονσέκα για να παραμείνει στην ομάδα ή να επιλέξει ο ίδιος στο πλαίσιο του δυνατού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X