Το πάρτι των Ελλήνων και Πορτογάλων Legends στο Zambri (ΦΩΤΟ)

Το πάρτι των Ελλήνων και Πορτογάλων Legends στο Zambri (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μεγάλο πάρτι των Legends 2004 Ελλάδα-Πορτογαλία έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης στο εντυπωσιακό αναπαλαιωµένο αρχοντικό στην καρδιά της Κηφισιάς, το Zambri (στη γλώσσα των Maori σηµαίνει «αποικία»).

Εκεί τους υποδέχθηκαν οι δύο οικοδεσπότες. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του Ηρακλή και της Εθνικής ομάδας Γιώργος Αλεξόπουλος και ο αδερφός του Βαγγέλης, ιδιοκτήτες του μαγαζιού.

Με την συνοδεία βιολιού όλο το βράδυ να ντύνει μουσικά την εκδήλωση!

Ολα τα μέλη της. Με πρώτο και καλύτερο τον αρχιτέκτονα των επιτυχιών Οτο Ρεχάγκελ και τον βοηθό του Γιάννη Τοπαλίδη και όλα τα παιδιά του. Καραγκούνης, Κατσουράνης, Δέλλας, Νικοπολίδης, Νικολαϊδης, Χαριστέας, Βενετίδης, Φύσσας, Σεϊταρίδης, Καφές και άλλοι, ενώ μεγάλα ονόματα των Πορτογάλων ήταν εκεί με πρωταγωνιστή τον… Ελληνα Φερνάντο Σάντος.

Δεκαπέντε χρόνια μετά την κατάκτηση της κορυφής στο Euro 2004 από την Εθνική Ελλάδος, οι παίκτες που πρωταγωνίστησαν στον μεγάλο τελικό της Λισαβόνας, ξανασυναντιούνται, για να αναμετρηθούν σε έναν επετειακό αγώνα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα απόψε (21.45).

Zambri, Αγίου Δηµητρίου 9, Κηφισιά, T. 210 623 0063 Zambri zambri_all_day www.zambriallday.gr | 9 Agiou Dimitriou str., Kifissia

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X