Ψήνεται μεν, ψάχνεται δε...

Ψήνεται μεν, ψάχνεται δε...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προσπαθεί να κάνει την υπέρβαση με την περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα, τον Πορτογάλο επιθετικό που ανήκει μεν στην Νόριτς, αλλά δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν. Η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε χθες τα νούμερα των παικτών για την επόμενη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ και το όνομα του 28χρονου φορ, απουσιάζει από τη σχετική λίστα, αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γερμανού τεχνικού Ντάνιελ Φάρκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το Νησί, ο Ολιβέιρα τα προσεχή 24ωρα αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με τα «καναρίνια» και να βγει στην αγορά ως ελεύθερος.

Αυτό θα ανεβάσει το δείκτη δυσκολίας της ΑΕΚ, αφού είναι δεδομένο πως θα προκύψουν «μνηστήρες» για τον Πορτογάλο από πρωταθλήματα όπως: το αγγλικό, όπου βρίσκεται από το 2014 (κυρίως από ομάδες της Championship), το γαλλικό όπου έχει ήδη περάσει για μία χρονιά και το ισπανικό όπου επίσης έχει αγωνιστεί για μία σεζόν!

Ψήνεται μεν, ψάχνεται δε…

Οι πληροφορίες του «Enwsi.gr» αναφέρουν ότι ο Ολιβέιρα δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην ΑΕΚ, αλλά έχει ζητήσει προθεσμία λίγων ημερών από τους «κιτρινόμαυρους» προκειμένου να δει τι άλλες επιλογές έχει. Και κυρίως αν θα έχει πρόταση από καλύτερο πρωτάθλημα.

Η «Ένωση» θεωρείται δεδομένο πως θα του αφήσει «χώρο», έχει ήδη κάνει μία εξαιρετική από οικονομικής πλευράς πρόταση και περιμένει. Δε θα το κάνει όμως για μεγάλο χρονικό διάστημα, αν και κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει η υπόθεση αυτή να τραβήξει λίγο παραπάνω, μιας και δεν είναι τόσο αναγκαία η άμεση απόκτηση φορ τη δεδομένη στιγμή, όσο εξτρέμ.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει ήδη μιλήσει με τον Ολιβέιρα και προσπαθεί να τον «ψήσει» να κάνει το βήμα και να έρθει στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ, όπου θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή. Ρόλο που ενδεχομένως να μη βρει αν επιλέξει κάποια άλλη ομάδα.

Ο Πορτογάλος προπονητής, έχει ήδη εξηγήσει στον 28χρονο φορ πως θα στηριχτεί πολύ σε αυτόν και τον δελεάζει και με την ευρωπαϊκή συμμετοχή, την ώρα που οι άνθρωποι της ΑΕΚ κάνουν το ίδιο με την «Αγιά Σοφιά» και την προοπτική του νέου γηπέδου!

Ενδιαφέρον και από Πορτογαλία!

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι χθεσινά δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, ανέφεραν ότι η πλευρά του Ζόρζε Μέντες, στο γραφείο του οποίοι ανήκει ο Ολιβέιρα, σκέφτεται αν δεν βρεθεί κάτι καλό για τον πελάτη του, να τον «προωθήσει» στη Φαμαλισάο, την ομάδα που ανέβηκε φέτος στην πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος. «’Όπλο» της πλευράς Μέντες είναι το γεγονός πως ο παίκτης θα είναι κοντά στην οικογένειά του (είναι γεννημένος στο Μπαροέλος), γεγονός που θα αντισταθμίσει τη χαμηλότερη πρόταση.

Μάλιστα το συγκεκριμένο γραφείο έχει πράξει το ίδιο και με άλλους παίκτες – πελάτες του, για να ενισχύσει την ομάδα που επί της ουσίας ελέγχει, ενόψει της νέας σεζόν. Η Φαμαλισάο δε, είναι η ομάδα που επέλεξε ο Φάμπιο Μάρτινς της Μπράγκα -για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί η ΑΕΚ- προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X