ΑΕΚ: «Η αρμονική συνεργασία Περιφέρειας-Δήμου με Ερασιτεχνική επιβεβαιώθηκε απόλυτα»

ΑΕΚ: «Η αρμονική συνεργασία Περιφέρειας-Δήμου με Ερασιτεχνική επιβεβαιώθηκε απόλυτα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Πατούλης επισκέφθηκε σήμερα το εργοτάξιο της “Αγιά Σοφιάς” προκειμένου να επιθεωρήσει τα έργα στο “μαγικό οικόπεδο” της  ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκτός του νέου Περιφερειάρχη, το παρών έδωσε ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου Δημήτρης Ανδριόπουλος, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος, αλλά και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, με ανάρτησή της στα social media, τόνισε πως υπάρχει αρμονική συνεργασία της νέας Περιφερειακής και Δημοτικής αρχής με την ερασιτεχνική ΑΕΚ, η οποία επιβεβαιώθηκε απόλυτα μετά τη σημερινή επίσκεψη του Πατούλη στα “Ιερά Χώματα”.

Η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ έγραψε χαρακτηριστικά: «Η αρμονική συνεργασία της νέας Περιφερειακής αλλά και Δημοτικής αρχής με την ερασιτεχνική ΑΕΚ και την εταιρία «Δικέφαλος ΑΕ», η οποία επιβεβαιώθηκε απόλυτα κατά τη σημερινή πρώτη επίσκεψη του Γιώργου Πατούλη, στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας. Μαζί του και ο νέος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, κ. Γιάννης Βούρος με τον επικεφαλής της Dimand κ. Δημήτρη Ανδριόπουλο να παρέχει αναλυτική ενημέρωση για τα επόμενα βήματα του νέου έργου αλλά και για τα σημεία στα οποία θα απαιτηθεί στενή συνεργασία και συμπόρευση».

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X