Ο συνδυασμός Βούρου για την επίσκεψη Πατούλη στην «Αγιά Σοφιά» (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: «Η αρμονική συνεργασία Περιφέρειας-Δήμου με Ερασιτεχνική επιβεβαιώθηκε απόλυτα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (04/07) στην «Αγιά Σοφιά», προκειμένου να ξεναγηθεί στο «μαγικό οικόπεδο» της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με αφορμή την επίσκεψή του, το παρών έδωσε μεταξύ άλλων και ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος.

Οι δύο άνδρες ενημερώθηκαν αναλυτικά για την πορεία των εργασιών από τον Αλέξη Αλεξίου και από τον υπεύθυνο του έργου, Δημήτρη Ανδρικόπουλο.

Διαβάστε την ανακοίνωση του συνδυασμού «Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία» για την σημερινή επίσκεψη στην «Αγιά-Σοφιά»:

Νέα Φιλαδέλφεια 04/07/19

Ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο επικεφαλής του συνδυασμού μας “Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία” και νεοεκλεγείς Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος, επισκέφτηκαν το χώρο που κατασκευάζεται το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και ενημερώθηκαν αναλυτικά για την πορεία των εργασιών από τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξη Αλεξίου και τον υπεύθυνο υλοποίησης του έργου Δημήτρη Ανδριόπουλο.

Από το γραφείο Τύπου

Φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X