Γκίκας: «Ήταν της μοίρας μου γραφτό να έρθω στην ΑΕΚ»

Γκίκας: «Ήταν της μοίρας μου γραφτό να έρθω στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Όπως ανακοινώθηκε πριν λίγη ώρα, ο Νίκος Γκίκας είναι παίκτης της ΑΕΚ, έως τη σεζόν 2022!

Ο 28χρονος γκαρντ παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως «κιτρινόμαυρος» στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ, aekbc.gr, εκεί όπου τόνισε πως ήταν… γραφτό να έρθει κάποια στιγμή στη «Βασίλισσα».

Ο διεθνής άσος, υπογράμμισε πως στην Ένωση υπάρχει μεγάλη πίεση, ωστόσο ο ίδιος θα κληθεί να αντεπεξέλθει κόντρα σε όλα.

Τέλος, ο Νίκος Γκίκας, αναφέρθηκε στο πόσο χαρούμενος είναι που βρίσκεται στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Νίκος Γκίκας έχουν ως εξής:

«Ήταν της μοίρας μου γραφτό να έρθω στην ΑΕΚ. Μπορεί να μην έγινε πριν από έξι χρόνια (σ.σ. είχε δεχτεί πρόταση από την ΑΕΚ της Α2), ωστόσο, έγινε τώρα και μάλιστα με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Όλα αυτά τα χρόνια, οι αναμετρήσεις με την ΑΕΚ ήταν ντέρμπι.

Πάντα είχα κίνητρο να παίζω όσο καλύτερα μπορώ. Θεωρώ, ότι έδωσα ό,τι μπορούσα στην πρώην ομάδα μου. Τώρα είμαι στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Σκοπός της ομάδας είναι να πρωταγωνιστεί. Ξέρω, ότι υπάρχει πίεση. Είναι αναγκασμένη να ζει  (η ΑΕΚ) υπό πίεση. Όταν έρχεσαι σε μια μεγάλη ομάδα, για μένα προσωπικά, «παντρεύεσαι» τις ευθύνες και πρέπει να ανταπεξέλθεις.

Αυτή είναι η διαφορά της μεγάλης ομάδας, από μία άλλη ομάδα. Η χρονιά που κατέκτησε τα δύο τρόπαια (BCL & Κύπελλο Ελλάδας) θεωρώ, ότι ήταν η πιο επιτυχημένη. Είχε φανταστική ομάδα η ΑΕΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος, που βρίσκομαι εδώ».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X