Βούρος: «Προχωράμε μαζί με την Περιφέρεια» (VIDEO)

Βούρος: «Προχωράμε μαζί με την Περιφέρεια» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, βρίσκεται στην «Αγιά Σοφιά», προκειμένου να ξεναγηθεί στο “μαγικό οικόπεδο” της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με αφορμή την επίσκεψή του, το παρών έδωσε μεταξύ άλλων και ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος.

Ο 64χρονος πολιτικός προέβη σε δηλώσεις, τονίζοντας πως ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας θα “τρέξει” τις διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου, ενώ θα προχωρήσει μαζί με την Περιφέρεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βούρος: «Με τις δεσμεύσεις της προηγούμενης Περιφέρειας, αλλά και με αυτές που έρχονται, μαζί με τη δική μας τη συνδρομή, δεν είναι το ότι υπάρχει μια δέσμευση εκ μέρους μου, είναι ότι κουβαλάμε ένα παρελθόν για αυτό το σωματείο (σ.σ. ΑΕΚ). Είναι δεδομένο λοιπόν, ότι όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν, από υπογραφές σε ότι αφορά τα συνοδά έργα που θα επιτρέψουν να μπούμε σε αυτό το γήπεδο, ελπίζουμε το 2021, να είστε βέβαιος πως από τη πλευρά τη δικιά μας θα τρέξουν οι υπογραφές, θα τρέξουν οποιεσδήποτε συνεργασίες.

Το θετικό πρόσημο της δικής μας συνεργασίας είναι δεδομένο. Από 1η Σεπτέμβρη και εμείς και εσείς μπορούμε να καθίσουμε σε ένα τραπέζι και να προχωρήσουμε όσο πιο γρήγορα, ώστε να μη χαθεί ούτε μέρα».

Το Enwsi.gr βρίσκεται στη Νέα Φιλαδέλφεια και σας μεταφέρει όσα γίνονται:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X