Κρίσιμες ημέρες για Βέρντε, plan B με ακόμη 2 εξτρέμ

Κρίσιμες ημέρες για Βέρντε, plan B με ακόμη 2 εξτρέμ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ  περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την περίπτωση του Ντανιέλε Βέρντε. Οι επόμενες ημέρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» επιθυμούν μέχρι το Σαββατοκύριακο να έχει κλείσει οριστικά η υπόθεση. Είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Η Ένωση τα έχει βρει με τον παίκτη τόσο για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του,  όσο και για τις απολαβές του και περιμένει την τελική απόφαση της Ρόμα με την οποία βρίσκεται κοντά. Oι Ιταλοί δεν έχουν αποφασίσει οριστικά ακόμη τι θα κάνουν με τον Βέρντε και τα πάντα είναι ανοιχτά αναφορικά με την περίπτωση του.

Υπάρχει και Plan B για την ΑΕΚ

Το θέμα του Ντανιέλε Βέρντε βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την ΑΕΚ, αλλά αν η Ρόμα καθυστερήσει κι άλλο την υπόθεση, τότε η Ένωση και ο Μιγκέλ Καρντόσο θα στρέψουν το ενδιαφέρον τους αλλού.

Οι “κιτρινόμαυροι” φέρονται να έχουν ξεχωρίσει ήδη δύο ορισμένες περιπτώσεις ακραίων, οι οποίοι αποτελούσαν εναλλακτικές επιλογές, σε περίπτωση, που δεν προχωρούσε η υπόθεση του Ιταλού εξτρέμ. Στην ΑΕΚ είναι προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα και για αυτό έχουν έτοιμο και το Plan B.

Σε κάθε περίπτωση στόχος στην ΑΕΚ είναι να βρίσκεται στο Κίελτσε της Πολωνίας προσεχώς ο εξτρέμ για να μπορέσει ο Μιγκέλ Καρντόσο να δουλέψει ακόμη πιο σωστά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X