Με Ματσιούλις η προεπιλογή της Λιθουανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο! (ΦΩΤΟ)

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας πλησιάζει και στο πλαίσιο αυτό η εθνική ομάδα της Λιθουανίας ανακοίνωσε τους παίκτες που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία.

Ανάμεσα στους 19 παίκτες που επέλεξε ο  Νταϊνιους Αντομάιτις βρίσκεται και ο Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος αναρρώνει μετά τον τραυματισμό του. Παράλληλα, στη λίστα με τα ονόματα βρίσκεται και ο Αρτούρας Γκουντάιτις, ο οποίος έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν, λόγω τραυματισμού.
Τα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι αυτά των Γιόνας Βαλαντσιούνας και Ντομάντας Σαμπόνις, οι οποίοι θα ενισχύσουν σημαντικά την Εθνική Λιθουανίας.

Η προεπιλογή της Λιθουανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο: Μάντας Καλνιέτις, Λούκας Λεκαβίτσιους, Ζυγκιμάντας Γιαναβίτσιους, Μάριους Γκριγκόνις, Ρενάλντας Σεϊμπούτις, Άντας Γιουσκεβίτσιους, Γιόνας Ματσιούλις, Άρνας Μπουτκεβίτσιους, Ρόκας Γκιεντράιτις, Εντγκάρας Ουλανόβας, Ντομάντας Σαμπόνις, Εϊμάντας Μπέντζιους, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Γκύτις Μασιούλις, Παούλιους Γιανκούνας, Γιόνας Βαλαντσιούνας, Μαρτίνας Γκέμπεν, Μαρτίνας Έχοντας, Αρτούρας Γκουντάιτις.

https://www.instagram.com/p/BzdCAKuI5kL/?fbclid=IwAR3aMmI8x16XMIziL7pAv44fqEey_QPrHUxkf1EmiQi0LOQ_4Lgpoo-AAUs

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X