Ανοιξε... παρτίδες με Μέντες η ΑΕΚ

Ανοιξε... παρτίδες με Μέντες η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρτίδες… με τον διάσημο μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες άνοιξε η ΑΕΚ!

Η Ενωση έχει ως πρωταρχικό στόχο για την επίθεση τον Νέλσον Ολιβέιρα της Νόριτς, ο οποίος παρότι έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Premier League (λήγει το καλοκαίρι του 2020), δύσκολα θα παραμείνει στα “καναρίνια”. Αλλωστε, ο 28χρονος Πορτογάλος απουσίαζε την περσινή σεζόν που η Νόριτς αγωνιζόταν στην Championship, αφού είχε δοθεί δανεικός στη Ρέντινγκ.

Ο Ολιβέιρα αποτελεί έναν από τους πολλούς πελάτες του Μέντες, ο οποίος έχει στο πελατολόγιο του κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Μπερνάντο Σίλβα, ο Χάμες Ροντρίγκες, ο Φαμπίνιο, ο Εντερσον, Ζοάο Κανσέλο και ο Φαλκάο.

Η επικοινωνία με τον Μέντες είναι σίγουρα σπουδαία για την ΑΕΚ και μπορεί να της προσφέρει πολλά στο μέλλον, ανεξάρτητα από την κατάληξη της υπόθεσης του Ολιβέιρα. Κι’ αυτό διότι οι “κιτρινόμαυροι” άνοιξαν μια μεγάλη… πόρτα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, που δεν είχε ανοίξει ξανά τα προηγούμενα χρόνια.

Η παρουσία του Μιγκέλ Καρντόσο στον πάγκο της ΑΕΚ και των συνεργατών του, αλλά και των ανθρώπων που βοήθησαν στην επίτευξη της συμφωνίας αυτής, ήταν το… κλειδί να ανοίξει η πόρτα αυτή. Και πρόκειται σαφώς για ακόμη μια απόδειξη της αλλαγής φιλοσοφίας και νοοτροπίας της Ενωσης αυτό το καλοκαίρι, σε πολλούς τομείς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X