«Ολα ανοιχτά με Βέρντε στη Ρόμα»

"Εξτρέμ κίνδυνος-θάνατος για την ΑΕΚ - Τρομερά φάουλ, ντριμπλαδόρος - Δεν έπαιζε βασικός γιατί..."
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να ξεδιαλύνει το τοπίο γύρω από την περίπτωση του  Ντανιέλε Βέρντε  περιμένει η ΑΕΚ , με την ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο να επιθυμεί σύντομα να υπάρχει και η 8η μεταγραφή στο Κιέλτσε της Πολωνίας. Η Ένωση τα έχει βρει με τον παίκτη τόσο για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, όσο και για τις απολαβές του, που θα είναι στις 750.000 ευρώ ετησίως και περιμένει την τελική απόφαση των Ρωμαίων.

Στην Ιταλία διατηρείται ψηλά το θέμα του 23χρονου εξτρέμ, με την   ιστοσελίδα «tuttomercatoweb» να αναλύει τα δεδομένα για την υπόθεση του Βέρντε.

Όπως αναφέρουν στην γειτονική χώρα, οι Ρωμαίοι ακόμα δεν έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν με τον Βέρντε. Τα πάντα είναι ανοιχτά, με την Ρόμα να σκέφτεται τόσο το ενδεχόμενο να τον κρατήσει, όσο και το ενδεχόμενο να τον πουλήσει, καθώς το συμβόλαιο του λήγει σε έναν χρόνο και εφόσον δεν το ανανεώσει, υπάρχει ο κίνδυνος να τον κλείσει κάποια ομάδα ως ελεύθερο τον ερχόμενο Γενάρη.

Στην Ιταλία, τονίζουν πως στις επόμενες μέρες, αναμένεται συνάντηση  του Ντανιέλε Βέρντε  με τον αθλητικό διευθυντή, Τζιανλούκα Πετράτσι, εκεί που θα ξεκαθαρίσει και η κατάσταση. Παράλληλα, γίνεται αναφορά σε πιθανό… μπάσιμο της πρώην ομάδας του, της Βαγιαδολίδ, ενώ φυσικά γίνεται λόγος για την ΑΕΚ, την Μπέτις και την Μαγιόρκα.

Το τοπίο όπως φαίνεται θα ξεδιαλύνει στην συνάντηση του παίκτη με τον  αθλητικό διευθυντή της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X