«Βλέπει» και Μποχωρίδη η ΑΕΚ!

«Βλέπει» και Μποχωρίδη η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Την περίπτωση του Λευτέρη Μποχωρίδη εξετάζει η ΑΕΚ!

Στη «Βασίλισσα» κινούνται έντονα στο μεταγραφικό παζάρι το τελευταίο διάστημα, δείχνοντας με ξεκάθαρο τρόπο ότι θέλουν να διαμορφώσουν το ρόστερ τους όσο το δυνατόν νωρίτερα, αλλά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι «κιτρινόμαυροι» το τελευταίο διάστημα παρακολουθούν αρκετές περιπτώσεις παικτών, τόσο από Ελλάδα, όσο και από εξωτερικό, προκειμένου να ενισχυθούν ενόψει της νέας σεζόν.

Ένα από τους παίκτες που «τσεκάρει» ο Ηλίας Παπαθεοδώρου για τη «νέα» ΑΕΚ είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης!

Μετά από 2 σεζόν στον Άρη, ο 25χρονος γκαρντ αναμένεται να αφήσει σύντομα τη Θεσσαλονίκη και να συνεχίσει αλλού τη καριέρα του. Οι «κίτρινοι» δεν διανύουν τις… καλύτερες του μέρες όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, κάτι που επηρεάζει το μέλλον του Έλληνα γκαρντ στον σύλλογο.

Ο Μποχωρίδης άνηκε μέχρι 30 Ιουνίου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και πλέον είναι ελεύθερος για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα, η περίπτωση του απασχόλησε έντονα και τον Προμηθέα Πατρών. Οι φιναλίστ της Basket League προσέγγισαν την πλευρά του παίκτη κι έγιναν κάποιες συζητήσεις που όμως δεν προχώρησαν.

Η υπόθεση φαίνεται πως «ναυάγησε» για τους Πατρινούς, με την Ένωση να… καραδοκεί. Οπως όλα δείχνουν ο Μποχωρίδης είναι ο επόμενος Ελληνας παίκτης που η ΑΕΚ προσπαθεί να εντάξει στο δυναμικό της μετά την διαφαινόμενη απόκτηση του Βασίλη Τολιόπουλου και Νίκου Γκίκα που έχουν ήδη υπογράψει στους «κιτρινόμαυρους».

«Κόμπο» γκαρντ με έφεση στο σκοράρισμα

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι κόμπο γκαρντ που παίζει κυρίως στο «2», εκεί όπου αγωνίζεται δηλαδή ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Αν συνυπολογίσουμε ότι η «Βασίλισσα» έχει ως στόχο να κάνει δικό της τον 25χρονο άσο και να πάρει κι έναν μπομπέρ ξένο στην ίδια θέση, η παραμονή του «Λάρυ» για τη νέα σεζόν κρίνεται ως αμφίβολη.

Ο Έλληνας γκαρντ φέτος ήταν από τους ελάχιστους, που ξεχώρισαν από τον Άρη, με 11,5 πόντους και 2,5 ασίστ 23 συμμετοχές και είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει τόσο στο οργανωτικό κομμάτι, όσο και στο εκτελεστικό.

Παράλληλα, ο 25χρονος γκαρντ είναι ένας παίκτης, ο οποίος καλύπτει τα «θέλω» της ΑΕΚ, αφού ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει ρίξει μεγάλο… βάρος στην ενίσχυση του ελληνικού κορμού, αφού θέλει ένα σύνολο που θα γνωρίζει τη σημασία που έχει να φοράς τη φανέλα της «Βασίλισσας».

Να σημειώσουμε πως ο Μποχωρίδης είναι και διεθνής. Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας άσος συμμετείχε στην εθνική εφήβων Ελλάδος για τα Ευρωμπάσκετ του 2011 και του 2012, όπου η Ελλάδα κατέλαβε την 14η και την 11η θέση, αντίστοιχα. Ντεμπούτο με την εθνική ανδρών έκανε για τους αγώνες στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Με το εθνόσημο μετράει 7 συμμετοχές με 56 πόντους.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X