Στα 750.000 ευρώ το κασέ του Βέρντε -Περιμένει την Ρόμα η ΑΕΚ

Στα 750.000 ευρώ το κασέ του Βέρντε -Περιμένει την Ρόμα η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διατεθειμένη να περιμένει τη Ρόμα ακόμη κάποιες ημέρες είναι η ΑΕΚ, για το θέμα της μεταγραφής του Ντανιέλε Βέρντε. Μια μεταγραφή που… καίει την ΑΕΚ για να γίνει άμεσα.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής των «τζιαλορόσι» Τζανλούκα Πετράκι είναι… υπερφορτωμένος τις τελευταίες ημέρες, αφού τα μεταγραφικά των Ρωμαίων… τρέχουν και επείγουν μιας και η πρόσληψη του έγινε καθυστερημένα. Η ιταλική ομάδα ασχολούνταν το τελευταίο διάστημα και με την υπόθεση του Κώστα Μανωλά, ο οποίος μετακόμισε την Κυριακή οριστικά στη Νάπολι και υπήρχαν χρήματα και ανταλλάγματα στην μέση. Η ΑΕΚ τόνισε πως θα δείξει κατανόηση και θα περιμένει λίγες ημέρες ακόμα κι ενώ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως ο 23χρονος Ιταλός εξτρέμ θα έρθει στην Ενωση.

Διαπραγματεύσεις για Βέρντε, θέλει 1 εκατ.ευρώ η ΑΕΚ

Και χθες έγιναν σημαντικές επαφές και θα συνεχιστούν τις προσεχείς ημέρες. Το θετικό είναι ότι η ΑΕΚ τα έχει βρει με τον παίκτη τόσο για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, όσο και για τις απολαβές του, που θα είναι στις 750.000 ευρώ ετησίως. Πλέον, απομένει να συμφωνήσει και η Ρόμα, με την ΑΕΚ πάντως να θέλει να δαπανήσει ένα ποσό γύρω στο 1 εκατ. ευρώ για την αγορά του από τους «τζιαλορόσι». Την ώρα που οι Ρωμαίοι ζήτησαν αρχικά κοντά στα 2 εκατ.ευρώ, για έναν παίκτη που τον προσεχή Ιανουάριο μένει ελεύθερος.

Σε περίπτωση πάντως που η υπόθεση του Βέρντε δεν έχει θετική κατάληξη, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στα… σκαριά κι άλλες λύσεις για την απόκτηση εξτρέμ. Για αυτό και ο Νίκος Λυμπερόπουλος παραμένει στην Αθήνα και δεν θα πάει με την αποστολή της ΑΕΚ στο Κίελτσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X