Ο Φερέιρα αντικαταστάτης του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ

Ο Φερέιρα αντικαταστάτης του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον Άμπελ Φερέιρα κατέληξε ο ΠΑΟΚ για τον αντικαταστάτη του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η αντίσταση της πορτογαλικής ομάδας κάμφθηκε κι έτσι ο 40χρονος Πορτογάλος προπονητής ετοιμάζεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη για ν’ αντικαταστήσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου ο οποίος έφυγε μαζί με όλο του το επιτελείο για την Αλ Χιλάλ, στην τεχνική ηγεσία του “Δικεφάλου του Βορρά”.

Οι επιτελείς των “ασπρόμαυρων” επιβεβαιώνουν τη συμφωνία που υπάρχει και όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν, απομένουν μόνο τα διαδικαστικά προκειμένου να σφραγιστεί και επίσημα η συνεργασία.

Χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο δεδομένου πως υπήρχε μεγάλη πίεση, ο ΠΑΟΚ θα έχει τον Φερέιρα στο τιμόνι του από την πρώτη ημέρα του… χτισίματος της νέας ομάδας!

Ο Φερέιρα ως ποδοσφαιριστής φόρεσε τις φανέλες των Πεναφιέλ, Γκιμαράες, Μπράγκα και Σπόρτινγκ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής των λιονταριών και το 2015 μετακινήθηκε στα αντίστοιχα της Μπράγκα.

Στις 26 Απριλίου του 2017 διαδέχθηκε τον Ζόρζε Σιμάο στην πρώτη ομάδα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X