Η ξεχωριστή ιστορία από τα Σεπόλια για τον Αντετοκούνμπο που γνωστοποίησε η Nike

Η ξεχωριστή ιστορία από τα Σεπόλια για τον Αντετοκούνμπο που γνωστοποίησε η Nike
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια έκπληξη περίμενε όσους βρέθηκαν στα Σεπόλια για να απολαύσουν από κοντά τους Antetokounbros.

Η Nike επέλεξε να δώσει από ένα σάντουιτς και ένα μήλο σε αυτούς που βρέθηκαν στο event, μια κίνηση που είχε συμβολικό χαρακτήρα.

Στη συσκευασία υπήρχε μια ιστορία από τα χρόνια του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια και την παρουσία του στον Φιλαθλητικό.

Μάλιστα αποκάλυψε μια ιστορία με τον κύριο Γιάννη Τζίκα και την την… Κιβωτό του, ο οποίος είχε ανοίξει την καρδιά του στο gazzetta.gr. για τον Greek Freak.

«Παρόλο που ο Γιάννης βρήκε καταφύγιο στο γήπεδο, κάθε λεπτό που έπαιζε σήμαινε λιγότερο φαγητό για αυτόν και την οικογένειά του. Αλλά η κοινότητα των Σεπολίων προσπάθησε να βοηθήσει την οικογένεια. Άνθρωποι, όπως ο κύριος Γιάννης Τζίκας, ιδιοκτήτης του cafe Κιβωτός, που ετοίμαζε ένα σάντουιτς και ένα μήλο κάθε μέρα για τον Γιάννη και τα αδέρφια του, ώστε να μην πηγαίνουν στην προπόνηση με άδειο στομάχι. «Μας βοήθησε πολύ», είπε ο Γιάννης. «Τον έβλεπα κάθε μέρα. Ήταν μεγάλος οπαδός της Εθνικής Ομάδας και επίσης, βοήθησε και τα μικρά μου αδέρφια πολύ», έγραφε το μήνυμα υπήρχε στη συσκευασία του σάντουιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X