Έρχεται πρόταση για Γαλανόπουλο

Η 11αδα της ΑΕΚ στη Βουδαπέστη κόντρα στη Βίντι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Μπάρκας μπορεί να είναι το πρόσωπο των ημερών λόγω του ενδιαφέροντος που έχουν εκφράσει μεγάλοι σύλλογοι για εκείνον, όμως δεν είναι ο μόνος «κιτρινόμαυρος» που… φέρνει πρόταση.

Όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», ο Κώστας Γαλανόπουλος έχει τραβήξει το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων, που ετοιμάζονται να κάνουν επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτηση του. O 22χρονος κεντρικός μέσος, η χρηματιστηριακή αξία του οποίου ανέρχεται στα 3,5 εκατ. ευρώ, το καλοκαίρι «έλιωσε» με τον διεθνούς φήμης γυμναστή, Έρικ  Ομπενάουερ ώστε να επιστρέψει βελτιωμένος.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, έχουν γίνει ήδη κάποιες αναγνωριστικές κρούσεις από διάφορες ομάδα για να δουν τις αξιώσεις της ΑΕΚ.

Η μεσαία γραμμή της Ένωσης έχει γεμίσει πλέον με τους Σιμόες, Σιμάο, Κρίστισιτς και Σαμπανάτζοβιτς και ο Γαλανόπουλος πρέπει να εντυπωσιάσει τον Μιγκέλ Καρντόσο για να έχει ενεργό ρόλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X