Κοντά σε Ταϊρίς Ράις ο Παναθηναϊκός

Κοντά σε Ταϊρίς Ράις ο Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού «τρέχει», μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Αργύρη Πεδουλάκη, με τους «πράσινους  να «σκανάρουν» την αγορά για την μεταγραφική τους ενίσχυση σε κάθε θέση.

Σύμφωνα με το eurohoops, μία από τις περιπτώσεις που παρακολουθεί στενά ο Παναθηναϊκός είναι ο Ταϊρίς Ράις, ως ένας από τους βασικούς υποψηφίους για μπακ-απ του Νικ Καλάθη.

Η αποχώρηση του Λούκας Λεκαβίτσιους δημιούργησε κενό στην θέση «1» και ο Αμερικανός με διαβατήριο Μαυροβουνίου γκαρντ είναι μία από τις λύσεις που έχει ξεχωρίσει ο Παναθηναϊκός μαζί με δύο ακόμη παίκτες.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει προκρίνει την περίπτωσή του και ο Παναθηναϊκός εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να προβεί στην απόκτηση του 32χρονου πλέι μέικερ.

O Ταϊρίς Ράις την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση, όντας MVP του Basketball Champions League με μέσους όρους 16,4 πόντους, 4,4 ασίστ, 2,4 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε συνολικά 19 παιχνίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X