Ατζέντης Γκουστάβο Μπλάνκο Λεστσούκ: «Δεν έχουμε δεχθεί κρούση από την ΑΕΚ-Τόσα θέλει η Σαχτάρ»

Ατζέντης Γκουστάβο Μπλάνκο Λεστσούκ: «Δεν έχουμε δεχθεί κρούση από την ΑΕΚ-Τόσα θέλει η Σαχτάρ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Ώρας των Σπορ» η ΑΕΚ έχει στην λίστα της τον Γκουστάβο Μπλάνκο Λεστσούκ. Τον 29χρονο σέντερ φορ, ύψους 1.91 που ανήκει στην Σαχτάρ Ντόνετσκ και την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στη Μάλαγα με τη μορφή δανεισμού.

Ο ατζέντης του Αργεντινού επιθετικού, Ροδρίγο Φερνάντεθ Λοβέγε, μίλησε στο «gazzeta.gr» τονίζοντας πως μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί κάποια κρούση από την ΑΕΚ για τον παίκτη του, ενώ αποκάλυψε και το ποσό και καλείται να δώσει η Ένωση για να τον αποκτήσει.

«Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την ΑΕΚ, δεν έχει έρθει κανείς σε επαφή μαζί μου για τον Μπλάνκο Λέστσουκ από τον ελληνικό σύλλογο. Ο παίκτης έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Σαχτάρ και αν αποχωρήσει αυτό μπορεί να γίνει μόνο με κανονική μεταγραφή. Και με όλο τον σεβασμό, αλλά θεωρώ πως τα οικονομικά δεδομένα είναι υψηλά για έναν σύλλογο από την Ελλάδα», σχολίασε ο Λοβέγε.

Όσο για το ποσό που αξιώνει η ουκρανική ομάδα από τον Αργεντίνο, ανέφερε:

«Η Σαχτάρ θα ζητούσε ένα ποσό της τάξεως των 2 εκατομμυρίων ευρώ για να γίνει η μεταγραφή. Αλλά, όπως είπα και πριν, δεν έχω δεχθεί καμία κρούση από την ΑΕΚ για την περίπτωση του».

Ο Γκουστάβο Μπλάνκο Λεστσούκ ήταν ο βασικός φορ της Μάλαγα την περασμένη χρονιά με 42 συμμετοχές, 9 γκολ και 7 ασίστ και οι φίλοι της ομάδας του, τον ψήφισαν 4 φορές ως καλύτερου παίκτη του μήνα μέσα στη χρονιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X