Η Μπέτις... πρεσάρει Βέρντε, η ΑΕΚ περιμένει

Η Μπέτις... πρεσάρει Βέρντε, η ΑΕΚ περιμένει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα πιο δύσκολη γίνεται η μεταγραφή του Ντανιέλε Βέρντε στην ΑΕΚ. Όπως σας είχαμε ενημερώσει η ΑΕΚ ήθελε τον Ιταλό που έπαιξε στη Βαγιαδολίδ, αλλά ειδικά τα τελευταία 24ωρα είχαν αυξηθεί οι μνηστήρες για τον 23χρονο ακραίο. Μπέτις και Μαγιόρκα μπήκαν στο παιχνίδι της απόκτησής του και η ομάδα της Σεβίλλης όλα δείχνουν ότι έχει ξεκάθαρο προβάδισμα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Ρόμα είναι γνωστό ότι ψάχνει για τερματοφύλακα και η περίπτωση του Ισπανού Πάου Λόπες της Μπέτις, είναι μία από αυτές που έχει ξεχωρίσει.

Όπως ανέφεραν λοιπόν χθες δημοσιεύματα στην Ιταλία, ο νέος Τεχνικός Διευθυντής των «τζιαλορόσι» Τζιανλούκα Πετράκι, ο οποίος ανέλαβε προ ημερών τα καθήκοντά του, προκειμένου να πάρει τον 24χρονο τερματοφύλακα στην Ιταλία, προσφέρει στην ισπανική ομάδα 18 εκατ. ευρώ μετρητά συν 2 ως bonus.

Παράλληλα επειδή θέλει να πάρει στη Ρόμα και τον Μαρκ Μπάρτρα έκανε πρόταση δανεισμού ύψους 2 εκατ. ευρώ στη Μπέτις με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι ύψους 15 εκατ. ευρώ!

Η Μπέτις δεν έχει απαντήσει αρνητικά, αλλά επειδή βρίσκει τη Ρόμα σε μεγάλη ανάγκη, φέρεται πως έχει ζητήσει εκτός από τα οικονομικά ανταλλάγματα και τον Ντανιέλε Βέρντε, ο οποίος είναι αλήθεια πως προτιμά το ισπανικό πρωτάθλημα από το ελληνικό.

Το… «Plan B»

Η ουσία είναι ότι η ΑΕΚ θα επιμείνει όσο μπορεί, αλλά θα πρέπει να ενεργοποιήσει το συντομότερο δυνατό και τις όποιες άλλες εναλλακτικές έχει στο πλάνο της. Νίκος Λυμπερόπουλος και Μιγκέλ Καρντόσο δεν δείχνουν να ανησυχούν, αφού όπως υποστηρίζουν στο Μαρούσι, έχουν ήδη έτοιμες κάποιες περιπτώσεις για να τις ολοκληρώσουν εδώ και μερικές μέρες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για εξτρέμ από την Ισπανία και τη Βόρεια Ευρώπη και ειδικά τη Σκανδιναβία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X