«Ματιές» σε Γκουστάβο Μπλάνκο Λέστσουκ ρίχνει η ΑΕΚ

«Ματιές» σε Γκουστάβο Μπλάνκο Λέστσουκ ρίχνει η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ «τρέχει» για να κλείσει το ρόστερ της με τις προσθήκες ενός εξτρέμ και ενός επιθετικού, με προτεραιότητα να έχουν οι παίκτες που αγωνίζονται στα «φτερά». «Τσεκάρονται» όμως και διάφορες περιπτώσεις φορ και μια εξ’ αυτών που ξεχωρίζει ο Μιγκέλ Καρντόσο είναι ο Γκουστάβο Μπλάνκο Λέστσουκ.

Ο 28χρονος Αργεντίνος επιθετικός με ουκρανική καταγωγή ανήκει στη Σαχτάρ, αλλά τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στη Μάλαγα ως δανεικός. Ο υψηλόσωμος, ύψους 1.90, επιθετικός αρέσει στον Μιγκέλ Καρντόσο, που φαίνεται να τον γνωρίζει αρκετά καλά από τη θητεία του στην ομάδα του Ντόνετσκ. Όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ» η περίπτωση του ενδιαφέρει πολύ έντονα.

Ήταν ο βασικός φορ της Μάλαγα την περασμένη χρονιά με 42 συμμετοχές, 9 γκολ και 7 ασίστ. Οι φίλοι της ομάδας του, τον ψήφισαν 4 φορές ως καλύτερου παίκτη του μήνα μέσα στη χρονιά, όμως η διοίκηση δείχνει αδυναμία να πληρώσει την ρήτρα των 2,5 εκατ. ευρώ στην Σαχτάρ για να τον αποκτήσει.

Έτσι, ίσως δημιουργείται μια ευκαιρία για την ΑΕΚ να αποκτήσει… ξανά έναν Μπλάνκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X