Μπάρκας: Ρόμα, Πόρτο, Αγιαξ, Μπουντεσλίγκα και... 10 εκατ.ευρώ!

Μπάρκας: Ρόμα, Πόρτο, Αγιαξ, Μπουντεσλίγκα και... 10 εκατ.ευρώ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η υπόθεση πώλησης του Βασίλη Μπάρκα αρχίζει να μπαίνει σε πρώτο πλάνο.

Το «enwsi.gr» αμέσως μετά το ματς της Εθνικής με την Ιταλία και την εντυπωσιακή εμφάνιση του Βασίλη Μπάρκα σας είχε ενημερώσει πως ο διεθνής γκολκίπερ είχε μπει και πάλι στη βιτρίνα προς πώληση και πως πολλά σπουδαία ευρωπαϊκά club είχαν δείξει ενδιαφέρον. Σημειώναμε πως πρόταση δεν υπήρχε, αλλά καταγράφαμε με λεπτομέρειες πως δεν είναι μόνο η Ρόμα η άμεσα ενδιαφερόμενη.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα τελευταία 24ωρα την ΑΕΚ την έχουν προσεγγίσει σπουδαία μανατζερικά γραφεία και ατζέντηδες με πολύ μεγάλες διασυνδέσεις, οι οποίοι έχουν κάνει ερωτήσεις για τον Μπάρκα. Αν είναι προς πώληση και με ποιο ποσό η «Ένωση» θα άναβε το «πράσινο φως» για να προχωρήσει κάποιο deal.

Οι ίδιες «πηγές» μας ανέφεραν πως όταν αυτές οι ερωτήσεις τέθηκαν από τους ανθρώπους του Δικεφάλου στον Δημήτρη Μελισσανίδη, η απάντηση ήταν μία και απόλυτη: «Πωλείται με 10 εκατ. ευρώ».Οι άνθρωποι που έδειξαν ενδιαφέρον για τον γκολκίπερ της ΑΕΚ, όχι μόνο δεν απογοητεύτηκαν, αλλά άφησαν να εννοηθεί πως το συγκεκριμένο ποσό είναι ένα νούμερο το οποίο μπορούν να το καλύψουν. Να φέρουν δηλαδή πρόταση από κάποιο ευρωπαϊκό club που να καλύπτει τα «θέλω» της «Ένωσης».

Οι νέοι μνηστήρες για τον Μπάρκα

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι πλην της Ρόμα που δεδομένα έχει σκανάρει την περίπτωση του 25χρονου τερματοφύλακα, στο παιχνίδι της απόκτησής του ενδέχεται να μπούνε άμεσα τόσο η Πόρτο, όσο και ο Άγιαξ! Οι «δράκοι» μετά τα όσα έχουν συμβεί με τον Ίκερ Κασίγιας ψάχνουν για βασικό γκολκίπερ, ενώ η ομάδα του Άμστερνταμ φημολογείται εντόνως πως θα πουλήσουν τον Αντρέ Ονανά και κανένας εκ των Κώστας Λάμπρου, Μπέντζαμιν Φαν Λιρ και Βαρέλα δεν τους καλύπτει! Μάλιστα ο Φαν ντερ Σαρ έχει ήδη κάνει φάκελο για τον Έλληνα γκολκίπερ, ο οποίος φέρεται να του αρέσει πολύ!

Οι ίδιες «πηγές» μας ανέφεραν χθες αργά το βράδυ πως στο παιχνίδι της απόκτησης του Μπάρκα δεν αποκλείεται να μπει και μία ομάδα από τη Μπουντεσλίγκα, η οποία επίσης αναζητά βασικό γκολκίπερ και τον Μπάρκα τον είχαν δει διεξοδικά και στα ματς με τη Μπάγερν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X