"Διπλό" χτύπημα για την ΑΕΚ

"Διπλό" χτύπημα για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα Futsal της ΑΕΚ ανακοίνωσε τις πρώτες δύο μεταγραφικές κινήσεις!

Πρόκειται για τους νεαρούς Δημήτρη Καρύδα και Παναγιώτη Γούση που έρχονται για να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το “κιτρινόμαυρο” ρόστερ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:Η ομάδα Futsal της ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών του Ερμή Ζωγράφου Δημήτρη Καρύδα και Παναγιώτη Γούση ! Ο Δημήτρης Καρύδας (γεν. 2000) αρχηγός της Εθνικής Κ-19 πέτυχε φέτος 15 τέρματα ενώ συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση της 4ης θέσης στο Πρωτάθλημα από την ομάδα του Ερμή.

Ο Παναγιώτης Γούσης βασικό στέλεχος της Εθνικής Κ-19 και στυλοβάτης της ομάδας του Ερμή καθώς προέρχεται από τις ακαδημίες του πέτυχε 10 τέρματα στο Πρωτάθλημα που μόλις τελείωσε. Η διοίκηση της ομάδας με συντονισμένες ενέργειες ολοκλήρωσε χτες βράδυ τις 2 μεταγραφές!

Ευχαριστούμε τον Θανάση Τσακανίκα για την συμβολή του στην ολοκλήρωση των μεταγραφών. Καλωσορίζουμε τους 2 νέους αθλητές στην οικογένεια της Πρωταθλήτριας ΑΕΚ και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κιτρινόμαυρα“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X