Γραμμένος: «Τραγική η εικόνα του τελικού- Είμαι αυτό που βλέπετε και σε όποιον αρέσει»

Γραμμένος: «Τραγική η εικόνα του τελικού- Είμαι αυτό που βλέπετε και σε όποιον αρέσει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο περιθώριο της ψήφισης του διοικητικού απολογισμού της ΕΠΟ, ο Βαγγέλης Γραμμένος αναφέρθηκε στον τελικό του Κυπέλλου, την Εθνική ομάδα, ενώ τόνισε πως αυτός είναι και σε όποιον… αρέσει.

-Για την παρουσία της Επιτροπής Παρακολούθησης: «Προτείνω σε όσους κάνουν κριτική να αναζητήσουν στο πρόσφατο παρελθόν του λόγους για τους οποίους υπήρξε η ξένη παρέμβαση. Υπάρχει μια αλληλουχία. Πηγαίνετε λίγο πίσω, μην ξεχνάτε τι έγινε στο παρελθόν και θα καταλάβετε».

-Για τον τελικό του Κυπέλλου: «Η εικόνα ήταν άσχημη έως τραγική. Έχει ξανασυμβεί. Η ΕΠΟ με ξεκάθαρη θέση και βούληση ήθελε τελικό με κόσμο και επιμέναμε. Θα μπορούσαμε όμως να πάρουμε την ευθύνη, όταν δεν μπορεί η πολιτεία και η αστυνομία να εγγυηθεί;».

-Για την Εθνική ομάδα: «Έχει παίξει τέσσερις αγώνες, πήγε καλά στους δύο πρώτους και δεν πήγε καλά στους άλλους δύο. Γιατί δεν μπορεί η Εθνική ομάδα να κάνει κακά παιχνίδια; Για μια εβδομάδα υπήρξε κακή εμφάνιση και κακή επικοινωνία. Αλλά η Εθνική δεν χάνεται, θα γίνει αυτό που πρέπει».

-Για την κριτική που δέχεται: «Υπάρχουν άναρθρες κραυγές για τις εντυπώσεις και δεν με αγγίζουν καθόλου. Εγώ όταν μιλάω, δεν υποκρίνομαι, έχω αυτό το κουσούρι. Είμαι αυτό που βλέπετε και σε όποιον αρέσει. Ποιος απεμπόλησε το αυτοδιοίκητο;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X