«Υποκατάστημα» του ΠΑΟΚ ο Βόλος, πέντε δανεικούς!

«Υποκατάστημα» του ΠΑΟΚ ο Βόλος, πέντε δανεικούς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε… παραμάγαζο του ΠΑΟΚ κοντεύει να μετατραπεί ο ΝΠΣ Βόλος!

Οι νεοφώτιστοι που έχουν ήδη αποκτήσει τρεις ποδοσφαιριστές -ως δανεικούς- από τους “ασπρόμαυρους” (Μπαλογιάννη, Τσαούση και Διαμαντή), βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση ακόμα δύο!

Ο λόγος για τον Γιάννη Μυστακίδη και τον Λευτέρη Λύρατζη, καθώς η διοίκηση του ΝΠΣ έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση τους.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός πιθανότατα θα μεταγραφεί στην ομάδα του Βόλου ως ελεύθερος, αφού το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο του Βορρά εκπνέει το καλοκαίρι του 2020.

Το περασμένο εξάμηνο αγωνίστηκε ως δανεικός στην Πολωνική Γκούρνικ, με την οποία κατέγραψε 10 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Οσον αφορά τον Λύρατζη, ο 19χρονος αμυντικός θα αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού.

Αγωνίζεται σε θέση δεξιού μπακ και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα με συμμετοχές  σε όλες τις μικρές Εθνικής ομάδες.

Πραγματοποίησε μάλιστα εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League Κ19, ενώ είχε μία συμμετοχή στη Super League και τρεις στο Κύπελλο Ελλάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X