Τέλος από το ποδόσφαιρο ο Βασίλης Γκαγκάτσης!

Τέλος από το ποδόσφαιρο ο Βασίλης Γκαγκάτσης!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης κηρύχθηκε έκπτωτος μετά από απόφαση του Δ.Σ. της Super League, με αποτέλεσμα να ολοκληρώνεται κάπου εδώ η παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η έκπτωση επήλθε αυτοδίκαια, μετά την διαπιστωτική πράξη του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιου Συναδινού, λόγω του ότι ο Βασίλης Γκαγκάτσης (εκτός από την καταδίκη του για την υπόθεση της Κάρτας Υγείας της ΕΠΟ), δικάζεται για κακουργηματική απιστία και για την υπόθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του κυπέλλου της περιόδου 2004-05.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ είχε αναλάβει το πόστο του διευθύνοντα συμβούλου της Λίγκας τον Νοέμβρη του 2016 και η θητεία του έληγε τον Νοέμβρη του 2020.

Το θέμα που τέθηκε και επί του οποίου έγινε μεγάλη συζήτηση, ήταν το αν θα δοθεί κάποιου είδους αποζημίωση στον Βασίλη Γκαγκάτση, αν και η έκπτωση του ήταν εκ του νόμου και προφανώς δεν δικαιούται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός του Δ.Σ. υπήρξαν τρεις τάσεις: 

-Πρόταση Λυσάνδρου να του δοθούν δύο μισθοί, όπως προβλέπεται σε διακοπή σύμβασης (περίπου 15.000 ευρω).

-Πρόταση κάποιων ΠΑΕ, καθώς και επιθυμία του Β. Γκαγκάτση, να του δοθούν όλα τα χρήματα ως τη λήξη του συμβολαίου του (περίπου 150.000 ευρώ).

-Πρόταση του Ολυμπιακού να μην πάρει τίποτα.

Αποφασίστηκε εν τέλει να του δοθούν δύο μισθοί, δηλαδή περίπου 15.000 ευρω, καθώς και επιπλέον 100.000 ευρω περίπου, που θα δοθούν από 10 ΠΑΕ που συμφώνησαν σε αυτό. Ο Ολυμπιακός διαφώνησε, Παναθηναϊκός και ΟΦΗ επιφυλάχθηκαν, ενώ ο Άρης απουσίαζε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X