Πήρε Γούτα ο Ατρόμητος

Πήρε Γούτα ο Ατρόμητος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον Ατρόμητο θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Γούτας.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει στους Περιστεριώτες.

Ο Ατρόμητος κινήθηκε αστραπιαία, κάνοντας -δίχως αμφιβολία- άλλη μία δυνατή προσθήκη, με ακόμα έναν ποδοσφαιριστή σε πολύ καλή ηλικία, με παραστάσεις από ξένα πρωταθλήματα, ο οποίος παράλληλα άνηκε σε μία από τις μεγάλες ομάδες της χώρας.

Έτσι με τον Γούτα κλείνει η τριάδα των στόπερ, δεδομένου ότι υπάρχει ο Σπύρος Ρισβάνης, ενώ όλα δείχνουν ότι θα ανανεωθεί και ο δανεισμός του Χατζηισαϊα από τον ΠΑΟΚ για τρίτη χρονιά.

Ο Γούτας είχε παραχωρηθεί δανεικός πέρυσι στην Πολωνική Λεχ Πόζναν, τη σεζόν 2017-18 στη Σιντ Τρούιντεν και το 2016-17 στην Κόρτραϊκ. Ο Ολυμπιακός είχε αγοράσει τον διεθνή με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες από την Ξάνθη το καλοκαίρι του 2015, έναντι 850.000 ευρώ (το δεύτερο εξάμηνο τον παραχώρησε ξανά δανεικό στην Ξάνθη).

Με την ακριτική ομάδα κατέγραψε 78 συμμετοχές και 7 γκολ (από το 2015 ως το 2018) και ήταν φιναλίστ του κυπέλλου Ελλάδας. Το αξιοσημείωτο είναι πως εκίνησε την καριέρα του ως επιθετικός (είχε πετύχει 15 γκολ με την Κ-15 της Ξάνθης) πριν καθιερωθεί ως στόπερ το 2010.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου: 

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το νέο της απόκτημα με ελεύθερη μεταγραφή, Δημήτρη Γούτα!

Ο Δημήτρης θα αποτελέσει μια από τις βασικές επιλογές στο κέντρο της άμυνας για την ομάδα μας ενώ στα κύρια αγωνιστικά χαρακτηριστικά του συγκαταλέγονται η δύναμη και οι τοποθετήσεις του στο ψηλό παιχνίδι. Ο 25χρονος αμυντικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή, κ. Γιάννη Αγγελόπουλου.

Ο Γούτας αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και έχει παίξει στις εξής ομάδες: Ξάνθη, Ολυμπιακός, Κορτράικ, Σίντ Τρουιντέν και Λεχ Πόζναν. Ο Έλληνας αμυντικός έχει σημειώσει και 17 συμμετοχές με τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας μας.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Δημήτρης Γούτας προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Σήμερα μπαίνω και εγώ στην οικογένεια του Ατρομήτου και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό το νέο βήμα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της νέας μου ομάδας και κυρίως τους κ. Σπανό και κ. Αγγελόπουλο αλλά και τον προπονητή μας κ. Αναστασίου για την εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον που έδειξαν στο πρόσωπό μου.

Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω πως ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του Ατρομήτου με μοναδική υπόσχεση να τα δώσουμε όλα για να είμαστε στο τέλος της χρονιάς όλοι χαρούμενοι».

Θα φοράει το νο. 4 στη φανέλα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X