Είπε «αντίο» στους Γιούτα Τζαζ για λογαριασμό της Γκραν Κανάρια ο Κατσικάρης

Γενέθλια για τον Φώτη Κατσικάρη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ισπανία επιστρέφει ο Φώτης Κατσικάρης.

Ο 52χρονος προπονητής βρέθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο ΝΒΑ κι έγινε ο πρώτος Έλληνας που κάθισε τον πάγκο ομάδας από την κορυφαία λίγκα του πλανήτη. Ο Κατσικάρης ήταν στο επιτελείο των Τζαζ και στάθηκε στο πλευρό του Κουίν Σνάιντερ, παίρνοντας πολλά σημαντικά εφόδια για τη συνέχεια της δουλειάς του.

Ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός υπέγραψε το προηγούμενο καλοκαίρι συμβόλαιο τριετούς συνεργασίας με τους «μορμόνους», αλλά θα πέσουν οι τίτλοι τέλους, λόγω της επιθυμίας του Νικαιώτη προπονητή να επιστρέψει στο ρόλο του head coach.

Χάρη στο πολύ καλό όνομά που έχει στην Ισπανία και την πολυετή επιτυχημένη θητεία στην ACB (Βαλένθια, Μπιλμπάο, Μούρθια, Τενερίφη), ήταν συνεχώς στο στόχαστρο αρκετών ισπανικών ομάδων, με την Γκραν Κανάρια να ενεργεί με άκρα μυστικότητα και να «κλειδώνει» τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο Κατσικάρης είχε αναλάβει να κοουτσάρει την ομάδα της Γιούτα στο προσεχές Summer League του Σολτ Λέικ Σίτι, όμως, τώρα θα πάει απευθείας στο Λας Βέγκας για το Summer League, ώστε να δει παίκτες για τη νέα του ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X